Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Experience 88 TI 18/19 Lyže + NX 12 Dual Konect Vázání

(4)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Lyže Experience 88 TI jsou univerzální lyže pro velikou skupinu lyžařů, kteří si rádi užívají jízdu na sjezdovce i mimo ní.

Univerzální DNA těchto allmountain lyží je dosažena díky progresivním bočním výřezům, technologii LCT, Air Tip VAS, bočním stěnám a správné šířky pasu pro řezání svahů i plutí v hlubokém sněhu.

Technologie LCT (Line Control Technology zlepšuje lyžařské vlastnosti přidáním centrální boční stěny, která jde středem lyže. Tato technologie minimalizuje opačný flex a neutralizuje jeho negativní efekty pro zlepšení stability a skvělé pohodlí při řezání zatáček. To také znamená, že zahájení zatáček je mnohem více předvídatelné a precizní.

Air Tip VAS je úplně nová vlastnost na lyžích Experience - lehká konstrukce špičky, která zlehčuje výkyvy hmotnosti a absorbuje počáteční nárazy. Výsledkem je skvělá ovladatelnost, stabilita a skvělý kontakt.

Allmountain lyže Experience 88 Ti jsou perfektní univerzální lyže pro progresivní začátečníky, středně pokročilé až pokročilé jezdce.

  • Vhodné z 60% na sjezdovku a ze 40% mimo ní
  • Vázání: NX 12 Dual Konect

Specifikace

Šířka:
127/88/117 mm
Šířka lyže pod vázáním:
88mm
Vhodné pro:
All Mountain
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Rádius:
16m
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Titanal
Profil:
Camber, Tip rocker
Vázání:
Zahrnuto
DIN nastavení:
12

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (4)

Ras c était parfait dans les temps et livreur top aussi
ALLEGRE JULIEN (Seynod)
03. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Surpris après la première utilisation de voir que certain éléments plastique des skis partaient en lambeaux (sans choc particulier), j'ai même du vérifié si skate pro n était pas un site de contrefaçon .. Problème de transport ? Fragilisation des skis pendant leurs stockage ? En tout cas sur les avis concernant ces ski (sur des sites spécialisés) ce n est pas un problème habituellement rencontrer....
Caron Constant (Nice)
03. 01. 2019
Hodnocení: 3 5!
Odpověď od SkatePro:  Bonjour, nous vous avons envoyé un mail à ce sujet. Revenez vite vers nous afin que nous puissions voir ensemble ce que l'on peut faire :)

Dans l'attente, bonne fin de journée!
Cordialement - Nathalie
Très bons skis polyvalents.
UEBERSCHLAG MARC (MERTZWILLER)
02. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Great skis. Extremely versatile. True all mountain. Level required: intermediate, but even an expert will find it difficult to push them to their limit. Flotation in deep snow is acceptable.
Paul Anghel (Den Haag)
02. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
SkatePro