Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
K2

Luv Machine 74 Lyže + vázání ER3 10 Compact Quikclik

(3)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Sjezdové lyže K2 Luv Machine 74 jsou navržené speciálně pro ženy. Jedná se o all mountain lyže s konstrukcí a technologiemi, se kterými si užijete lyžování naplno.

Jsou designované s rychlým rockerem, vyvinutým společností K2, díky kterému snáze zahájíte oblouk — lyže jsou mrstnější a ovladatelnější. Poloviční boční hrany (sidewalls) přispívají velkou měrou k lepšímu přenášení výkonu po hranách a pod vázáním, takže se lyže při jízdě chová ještě lépe.

Dámské lyže Luv Machine 72TI jsou také navržené s technologií BIOkonic. Srovnáte-li stejné modely od značky K2 s a bez technologie BIOkonic, shledáte, že model s touto technologií má lépe rozloženou profilovou tuhost po celé délce lyže. Výsledkem je lepší pocit — energetičtější a ucelenější, a tudíž i zábavnější a dynamičtější lyžařské zážitky.

Je to zkrátka nefalšovaná a skr naskrz podařená lyžařská mašina pro holky.

  • Vhodné pro 90 % sjezdovky a 10 % terén.
  • Vázání: ER3 10 Compact Quikclik

Specifikace

Šířka:
128/74/108 mm
Šířka lyže pod vázáním:
74mm
Vhodné pro:
All Mountain
Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí
Rádius:
12.4m
Materiál jádra:
Karbon, Jedle, Osika
Profil:
Camber, Tip rocker
Vázání:
Zahrnuto
DIN nastavení:
10
Určení:
Pro ženy

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (3)

Testkörda 1 vecka i St.Anton, mycket adaptiva på alla underlag; nysnö, slush, hårt, isigt..Är väldigt nöjd (röd/svart åkare). Stabila. Greppar bra på hårt/isigt utan fladder. Härlig drömcarving.
Lucy Weibull (Askim)
20. 03. 2019
Hodnocení: 5 5!
Snabb montering / leverans och mycket väl förpackat - jättenöjd! Skidorna ser kanon ut. Ska teståka om 3v, kommer säkert att uppfylla förväntningarna!
Monica E. (Täby)
07. 02. 2019
Hodnocení: 5 5!
This is a fun, snappy ski. It handles variable conditions well and is quite stable for high speed carving on groomers. With the narrow waist and short turn radius it does pretty well in the bumps too.
Rebecca M. Stanclift (Clifton Park)
02. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
SkatePro