Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

XDR 80 Ti 17/18 Allmountain Lyže + XT12 Vázání

(1)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Výkonné a všestranné all mountain lyže, které díky poměrně širokému 80mm pasu a zprohýbané špičce budou plavat i v hlubším sněhu vedle sjezdovky.

A XDR 80 TI si dobře povedou i na sjezdovkách s tvrdým povrchem, kde se vyznačují carvingovými oblouky a stabilitou ve vysoké rychlosti. Je to díky celodřevěnému jádru, plně sendvičové konstrukci a bočnicím. Pro zvýšení stability byly tyto lyže vyztuženy karbonem a titanem.

Vhodné na 60 % na sjezdovku a 40 % mimo ni.

Vázání: VÁZÁNÍ: XT12

Specifikace

Šířka:
126/80/109 mm
Šířka lyže pod vázáním:
80mm
Vhodné pro:
All Mountain
Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí, Pokročilí
Váha - pár:
3794 g
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Titan
Profil:
Camber, Tip rocker
Vázání:
Zahrnuto
DIN nastavení:
12

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (1)

The performance of Salomon XDR is excellent for groomer skiing. They are really fast on the piste. Also, it allows you to enjoy powder snow. Salomon XDR outperforms my cheaper 24 HRS Sport to a great extent. You soon appreciate the benefits of your investment. Magníficos esquís para estaciones de esquís. Son el rey de la pista, te descuidas un poco y te envalas, permitiéndote descender tan rápido como el estado de la nieve posibilita. Con nieve en polvo, como hemos podido disfrutar muchos de nosotros este año 2018 en las estaciones españolas (algo inusual), también te puedes divertir un montón. Nada que ver con otros esquís de racing que se clavan en la nieve en polvo, obligándote a permanecer en la pista. Recomendados para el tipo de usos que he descrito.
Patricio Bohorquez Rodriguez de Medina (Jaen)
03. 04. 2018
Hodnocení: 4 5!
SkatePro