Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Radar Mips Visor Lyžařská Helma

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Head Radar je vysoce výkonná lyžařská helma s hledím. Jednou z hlavních výhod integrovaného hledí je, že nemusíte trávit čas hledáním svých lyžařských brýlí, než se vydáte do hor. Tato helma zahrnuje systém MIPS, který zvyšuje ochranu proti rotačnímu nárazu. Vnější skořepina helmy je tvarovaná, díky čemuž je pevná a kompaktní. Má také vnitřní skořepinu vyrobenou z EPS, což je skvělý systém pro tlumení nárazů.

  • Ventilační systém helmy zajišťuje příjemnou teplotu pro vaši hlavu po celou dobu.

Specifikace modelu

ModelVnitřní rozměry
M-L56cm, 57cm, 58cm, 59cm
XL-XXL60cm, 61cm, 62cm, 63cm

Specifikace

Ventilation system:
Ano
Nastavitelná velikost:
Ano
Certifikáty:
EN 1077
Typ vnější skořepiny:
InMold technologie
Typ vnitřní výplně:
EPS - pěnový polystyren
Materiál výstelky:
MIPS technologie

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

Pros: Comfortable, Lightweight, Ventilation works well, Magnetic chin strap is a breeze, integrated visor is best design I’ve seen, functions very well and doesn’t look stuck on like all the rest, seals very well and is easy to lock in the “back” position, puts zero pressure on the nose but seals wells around the face. Standard visor is a tinted dark amber, works well in both sunny and overcast conditions. BOA adjuster works good. Cons: No way to connect Bluetooth devices nor are there pockets in the ear pads to fit speakers. Just have to wear earphones like normal. Has interchangeable visors but the mechanism to remove the visor isn’t easy, always feels like you’re going to break something, but it’s not a deal breaker, just have to get used to doing it I guess.
Dustin Reed (Reno)
16. 02. 2021
Hodnocení: 4 5!
Great helmet! Purchased the Head Radar helmet to replace the Head Knight helmet with a visor. The sealing on the integrated goggle is much better than the visor. Neither the integrated goggle or the visor fogs. The Radar helmet is more comfortable for me. Would definitely recommend!
George G Adam (Garden City)
06. 02. 2021
Hodnocení: 5 5!
SkatePro