Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

DS AX 120 19/20 Pánské Lyžařské Boty

(5)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

DS AX 120 od značky Dalbello jsou cenově dostupné sjezdovkové lyžařské boty pro středně pokročilé a pokročilé. Pokud si přejete hravou živou jízdu a lepší pocit ovladatelnosti, vyberte si lyžáky s flexem 120. Pokud ovšem chcete možnosti tohoto modelu využít na maximum, tyto lyžařské boty zůstávají dobrou volbou, jezdíte-li s flexem hravou živou jízdu a lepší pocit ovladatelnosti.

Lyžařské boty od značky Dalbello mají polyuretanovou skořepinu, která zlepšuje kontrolu ve vysokých i nízkých rychlostech. Lyžáky skvěle sedí na noze od prvního nasazení. Nicméně si je můžete také tepelně přizpůsobit přesně na nohu, aby vám padly na 100 %.

  • Systém MyFit je vyvinutý s předtvarovanými anatomickými konturami pro okamžité optimální usazení nohy v botě a přitom umožňuje 100% přizpůsobitelnost
  • Konstrukce Power Cage se zesílenou páteří pro maximální přenos síly
  • Contour 4 Fit mapuje anatomii nohy pro přesně padnoucí tvar bez nutnosti modifikovat skelet
  • Tyto lyžařské boty jsou ideální pro široká chodidla

Specifikace modelu

Modelšířka chodidla (mm)
26.5102 mm
27.5103.8 mm
28.5105.6 mm
29.5107.2 mm
30.5109 mm

Specifikace

Flex:
120
Šířka boty:
široká
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Hmotnost:
3832g
Tepelně tvarovatelné:
Ano
Skořepina:
Polyuretan
Typ konstrukce boty:
My Fit, Power Cage, Contour 4
Náklon komínu:
Ano

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (5)

Muy bien, el envío llegó perfectamente, estoy satisfecho con el material adquirido, sin duda seguiré comprando aquí.
Juan José Pérez de la Torre Calvo (Santander)
15. 03. 2021
Hodnocení: 5 5!
Boots fit great, I have slightly wider feet, so these were a good choice for me. If you're purchasing from the states, keep in mind, customs can sometimes hold your stuff. I had to call FedEx to get them released (they didn't let me know I needed to). But after I finally got ahold of someone, I had my boots a few days later. Overall very good experience!
Christopher Forrest (Moses Lake)
11. 01. 2021
Hodnocení: 5 5!
I order my ski boots and I very impressed with the way this guys handle business price - very attractive communication via email -excellent shipping time - excellent I made my order on feb 25 and it was delivered feb 28 from Denmark to New York USA in 3 days it is better than Amazon prime
Edward Rynkowski (Glen Cove)
10. 03. 2020
Hodnocení: 5 5!
Super OK
Eduard Kramer (București)
21. 01. 2020
Hodnocení: 5 5!
Lichte schoen met fijne pasvorm aan de voeten. Nu 1 week gebruikt en geen problemen gehad. Gehele dag de schoenen "aangeschnalled" kunnen dragen na 2 dagen de juiste fijninstelling gevonden te hebben. Dit is natuurlijk persoons afhankelijk. Kwaliteit moet ik nog afwachten en lijkt toch iets minder dan merken als Salomon of Atomic. Met name materiaal kwaliteit schnallen en hardheid kleur van deze schnallen. Na 1 week al veel lichte beschadigingen zichtbaar waar blanke schnal tevoorschijn komt. Over 3-5 jaar (5-10 weken skien) kan ik hier meer over zeggen.
E. H. (IJsselstein)
07. 01. 2020
Hodnocení: 4 5!
SkatePro