Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Bandit Batoh

(4)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Batoh bandit od Heelys je perfektní zavazadlo pokud jste neustále v pohybu. Vyroben z odolného materiálu Poly a batoh tak vydrží určitě více než jen školu. Do velké přihrádky se zipem se vejdou složky a učebnice. Další kapsy na zip se síťovanými přihrádkami jsou ideální na tužky a další nezbytnosti. Kapsa na kolečka Heelys udrží kolečka pohromadě a funguje jako bonusová kapsa na ještě více věcí. Do postranní síťované kapsy se vejde velká láhev na vodu. Polstrované ramenní popruhy ve tvaru C ze vzdušné síťoviny a zadní panel Air Tread činí nošení tohoto batohu velmi pohodlným. Použijte vnitřní jmenovku k personalizace Vašeho batohu!

Rozměry: Výška: 33,65 cm x Šířka: 24,75 cm x Hloubka: 15,25 cm

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (4)

Väska såg större ut på bilden. Var alldeles för liten till en nio åring...
Anna Nordström Sjöberg (Gävle)
03. 01. 2019
Hodnocení: 2 5!
Odpověď od SkatePro:  Vad synd att väskan blev för liten. Om du önskar att returnera den är det inte några problem. Du kan läsa precis hur du går tillväga här: www.skatepro.se/retur
/Niklas
OK SAC TRES BEAU, MAIS TROP PETIT POUR UN SAC D'ECOLIERE IMPOSSIBLE DE METRE UN CLASSEUR. EMBALAGE TROP FRAGILE POUR UNE LONGUE DESTINATION (ENVELOPE endommagée)
dohen claude (sollies pont)
28. 08. 2017
Hodnocení: 3 5!
Odpověď od SkatePro:  Désolée que le sac est trop petit. Veuillez nous contacter quand un embalage a été endommagé ou le produit, pour pouvoir faire une réclamation :-) Cordialement / Soraya
Geweldige rugtas! Prachtige kleuren en print, handige vakjes voor kleine spulletjes, de fles-vak vond mijn dochter een grote plus-punt, stevige materiaal. Voor ons een groot succes!
Mirela Niemeijer (Wolvega)
31. 05. 2016
Hodnocení: 5 5!
Its a bag and well made
Rex Smith (SOLIHULL)
06. 01. 2016
Hodnocení: 4 5!
SkatePro