Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

The Konsburgh Lyžařské ponožky

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Zažijte dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a výkonem s našimi ponožkami Mid Cushion, které jsou vybaveny technologiemi Feel360 a Infiknit pro bezkonkurenční zvýšení užitečnosti při vašich aktivitách.

Naše technologie Infiknit™ je navržena pro dlouhou životnost. Nikdy se neroztrhne, nepotrhá - je vyrobena tak, aby vydržela i ty nejnáročnější výzvy. Pokud by se vám podařilo dotáhnout ji až na hranici možností a narazili byste na protržení, máme pro vás pojistku.

PŘES LÝTKO Tyto ponožky, které dokonale padnou těsně pod koleno, pokrývají celou dolní část nohy a zajišťují maximální krytí a podporu.

Mírné polstrování po celé délce ponožky zajišťuje bezpečné nošení se zvýšenou ochranou proti nárazům.

NYLONOVÁ SMĚS Vyrobeno ze směsi 48 % nylonu, 27 % polyesteru, 23 % merino vlny a 2 % elastanu pro dokonalou kombinaci odolnosti a pohodlí.

CHANNELED AIR CUSHIONING Užijte si lepší proudění vzduchu díky našemu kanalizovanému vzduchovému polstrování, které zajistí, že vaše nohy budou při každé aktivitě snadno dýchat.

TECHNOLOGICKÁ OCHRANA KOTNÍKU Naše technická ochrana kotníku chrání vaše nohy před nepříjemným třením obuvi a poskytuje jim větší pohodlí a podporu.

PERFORMANCE CUSHIONING Tlumení Performance Cushioning, navržené pro ochranu před nárazy a pohodlí, vás udrží v pohybu vpřed, aniž by to bylo na úkor podpory.

PERFORMANCE MESH Maximalizujte proudění vzduchu a prodyšnost díky síťovině Performance Mesh, která vás udrží v pohodě a komfortu při všech vašich dobrodružstvích.

Specifikace

Materiál:
Merino Wool
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Unisex

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro