Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Swath Boa Snowboard Boty

(3)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Snowboardové boty Burton Swath Boa jsou skvělé allmountain boty s tuhým flexem.

Boty mají dvouzónový systém Boa - díky němu je padnutí boty okolo nohy s pomocí otočných koleček Boa dokonalé a díky dvouzónovému boa systému bota sedne precizně. Dvouzónový systém znamená, že namísto použití jednoho kanálku pro lanko vedou skrze botu dva oddělené kanálky pro každé Boa lanko. Proto je padnutí bot mnohem preciznější a těsnější. Tím je zlepšena ovladatelnost a přenos energie.

Vložky Imprint 3 mají množství skvělých řešení, která zajistí perfektní padnutí, optimalizovaný přenos síly a hezké pohodlí. Mají prodyšnou technologii, která využívá termálně aktivovaný uhlík vpletený do vložky - Burton tuto technologii nazývá Dryride Heat Cycle Lining. Vyzařuje a odráží tělesné teplo pro zahřátí nohou, ale zároveň dovoluje vlhkosti uniknout.

Manžeta Focus je implementována pro optimalizaci pohodlí a ovladatelnosti. Zajistí, že je noha hezky zabalena, pata drží dobře a lýtky jsou podporována roztažitelnými neoprenovými zónami.

Allmountain a backcountry snowboardové boty mají střední flex (Odezva: 5) a skvělé pohodlí získate díky tvarované vložce z pěny EVA a podrážek Vibram se skvělým odrazem a tlumením.

Specifikace

Flex:
Střední (medium)
Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí, Pokročilí
Styl jízdy:
All Mountain, Freeride
Šněrování:
BOA
Určení:
Pro muže

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (3)

Good comfortable and performance. Good lacing system Quick shipping
Kevin Jarvis (Leksand)
28. 02. 2019
Hodnocení: 5 5!
Bra boots!
Eduardo Rodriguez (Johanneshov)
13. 02. 2019
Hodnocení: 5 5!
Köpte precis dessa boots, sitter stabilt och skönt på foten. Ser fram emot testa dom i backen. Rekommenderar en halv storlek större än vanligt, då man oftast har tjocka strumpor och inte vill frysa sönder tårna. Hälen sitter som gjutet, Burton levererar.
Mathias Löfgren (Trollhättan)
13. 11. 2018
Hodnocení: 5 5!
SkatePro