Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Rainbow Julien Cudot Pro Aggressive Inline Brusle

(3)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Brusle Trigger Julien Cudot Pro pro začátečníky i profesionály nabízí maximální odezvu díky hybridní kompozitní koncepci. Štíhlá a přesná brusle, vyrobená s ultra pohodlnou vložkou přišitou k softbootu z kůže a manžetou s V střihem.

Softboot se skládá ze dvou kůží ručně přišitých k lineru a vlepených pod skořepinu. Vložka je polstrovaná dvěma pěnami různé hustoty. Hustší pěnou kolem chodidla od prstů k patě a pružnější a polstrovanou pěnou v oblasti kotníku a na nártu, aby se snížilo namáhání kloubů a vazů. Jazyk je polstrovaný oběma pěnami pro dokonalé přizpůsobení a pohodlí vašeho chodidla při utahování tkaniček. Uvnitř je plastová a pěnová podrážka a tlumič pro bezproblémovou jízdu.

Lehký rám Trigger je vybaven vestavěnými houpacími "kolečky" jako antirocker konstrukcí a dodává se se šrouby pro ovládání jednou rukou.

Modulární manžeta ve tvaru písmene V díky předdefinovaným liniím na horním a dolním okraji, což vám dává možnost volby, zda chcete jezdit s vysokou manžetou pro pevnou oporu, nebo se střihem pro větší flexibilitu kotníku.

Specifikace

Průměr kolečka:
57mm
Tvrdost koleček:
90A
Druh rámu:
Freestyle, Anti-rocker setup
Typ boty:
Jednodílná, Středně měkké (semi-soft)
Vlastnosti vnitřní botičky:
Zabudovaná, Technologie V-Cut, Tlumení vibrací, Anatomicky tvarovaná, 2vrstvá, Šněrovací
Vázání:
Šněrování, Powerstrap, Přezka
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-7
Grind kolečka:
Nylon
Materiál rámu:
Kompozit
Max. průměr koleček:
60mm
Materiál boty:
Textil, Kompozit, Kůže
Materiál vložky:
Mesh materiál, Kůže, Pěna, Fleece
Komín (cuff):
V-Cut (výřez vzadu), Středně vysoký
Montáž:
UFS
Soul plate:
Jednodílný
Backslide plate:
Zabudovaný
Hmotnost:
1780g
Doporučeno pro:
Aggressive bruslení
Ukázat vše

recenze   (3)

Grymma, helt rätt i storlek å bra passform. Stabila
Carl-Joakim P. S. (Eskilstuna)
08. 01. 2018
Hodnocení: 5 5!
These are the most comfortable skates I have ever worn . These skates fit true to size and have a lot of flexibility and support at the same time . They do what your feet want them to do . These skates are perfect for all levels of rollerblading whether ur a beginner or advanced pro . ;)
brandon. reubens. (Salford,Manchester)
14. 03. 2016
Hodnocení: 5 5!
Jeg har prøvet tæt på alle forskellige blades den dag i dag. Trigger skøjten er uden tvivl den bedste jeg har skatet. Dobbel padding gør at foden sidder perfekt i skøjten efter blot en eller to sessions. Flexibiliteten i skøjten er perfekt! Man ligger godt i topsides og har stadig god støtte i foden. Soulplaten glider som en drøm, og med de dybe pre grooves, ligger backslide og torque tricks lige efter bogen. Jeg kan varmt anbefale denne skøjte til alle der ønsker en kvalitets skøjte! Skøjten har endvidere et "Sneaker look alike" når man ser den med ens egne øjne og ikke på en skærm ;-)!
Daniel Nielsen (hobro)
11. 03. 2016
Hodnocení: 5 5!
SkatePro