Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Matt K. Pro Whells 4-Pack

(2)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Kolečka Matt K. Pro Whells od značky Sector 9 v balení se 4 ks jsou perfektní pro longboardy. Tato kolečka jsou vyrobená z kvalitního uretanu, mají dlouhou životnost a jsou postavená pro akční a odhodlané jezdce. Středně velká 65mm kolečka jsou poměrně všestranná a hodí se do podvozku všech longboardů, bez ohledu na jízdní styl.

Měkká kolečka, jako jsou tato kolečka od Sector 9 s durometrem 78A, jsou skvělá pro hladké jízdy na drsných, rozbitých cestách a nabízejí skvělou přilnavost pro výkonné pumpování.

Specifikace

Průměr kolečka:
65mm
Tvrdost koleček:
78A
Kola v balení:
4
Materiál kolečka:
Lité PU

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

Har nu kørt på dem noget tid. Det tager midt for de er slidt så meget ned at de laver Thane Lines. Men når det er sket så trækker de hvide streger. Super hjul og kernen i hjulet giver en god føling i slide og i sving er det stabilt. Skal det slide så gør hjulet det ellers er det dig der bestemmer. Fedt freeride hjul. Slider lige ud af pakken Dette bliver mit 2016 hjul. Tak SkatePro for at dem på lager
Thomas P. (Odense NØ)
18. 04. 2016
Hodnocení: 5 5!
Chalky slide, men du skal halvvejs igennem før de efterlader tydelige thanelines. Vanvittigt let hjul at lege rundt på. Klart et af de sjovere freeride-hjul :)
Klaus Wrensted Jensen (Aarhus C)
04. 04. 2016
Hodnocení: 5 5!
SkatePro