×
Menu

Skateboard Set

Popis

Skateboardový balíček - dokonalý balíček pro nadšence do skateboardingu! Balíček skateboardů obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli začít jezdit na skateboardu nebo posunout své dovednosti na vyšší úroveň. Všechny naše skateboardy jsou kompletně sestavené a dodávají se s vysoce kvalitními komponenty pro hladkou jízdu.

Vybírat můžete z několika značek skateboardů. Máme kompletní skateboardy pro všechny úrovně - od začátečníků až po profesionály. A nejlepší na tom je, že v naší nabídce kompletních skateboardů si můžete vybrat ze spousty skvělých grafik.

Spolu se skateboardem získáte při koupi balíčku skateboardů následující předměty:

  • Přilba: Chraňte si hlavu kvalitní helmou, která splňuje všechny bezpečnostní normy. K dispozici jsou různé barvy a designy, takže si můžete najít dokonalou helmu, která bude odpovídat vaší osobnosti a stylu.
  • Sada chráničů: Naše sady chráničů obsahují chrániče kolen, loktů a zápěstí, které vás ochrání před nárazy a pohmožděninami, zatímco se učíte nebo zkoušíte nové triky.
  • Bruslařské nářadí (volitelné): Skate nástroj je pro každého skateboardistu nezbytný. Umožní vám seřizovat trucky, měnit kolečka a provádět další úkony údržby. Naše skate nářadí je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů a je konstruováno tak, aby vydrželo.
Ukázat vše

recenze   (12)

Wsio ok!
RAFAŁ ZAJĄC (Tarnowskie Góry)
26. 01. 2023
Hodnocení: 5 5!
ok!
Sławomir Wiliński (Bełchatów)
06. 01. 2023
Hodnocení: 5 5!
Super Angebot
Robert Huber (Wiener Neustadt)
12. 09. 2023
Hodnocení: 5 5!
Sehr schnelle Lieferung. Alles perfekt. Gerne wieder.
Livia von Rotz (Attinghausen)
10. 01. 2022
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 12 recenzí
SkatePro