Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Fothon 145mm LED Inline kolečko na brusle

(5)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Kolečko Fothon je naplněné LED diodami, které se otáčením rozsvítí. Led vyzařují tak jasné světlo, že vaše bruslení, zejména po setmění, získá zcela nový rozměr.

Kolečka z odolnějšího a extra pružného polyuretanového materiálu nabízejí vysoce kvalitní výkonnost a rychlou a hladkou rotaci. Jsou ideální pro urban styl bruslení v městských ulicích. S kolečky Fothon vás v noci nikdo nepřehlédne.

Upozornění: Tato kolečka lze namontovat se 6mm spacerem, ale světla se aktivují pouze s 8mm spacerem. Je to proto, že generátor pro kolečka je umístěný v náboji kolečka. 6mm spacery nejsou součástí balení.

Specifikace

Průměr kolečka:
145mm
Tvrdost koleček:
82A
Ložiska:
Jen podložky (spacery)
Kola v balení:
1

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (5)

Kółka pasują do szyny SUV (przy zastosowaniu dodatkowych 4mm spacerów). Stanowią tańszą alternatywę dla kółek Roadrunner 150mm. Świetnie sprawdzają się na długich trasach po mieście i peryferiach. Wyłapują nierówności kostki brukowej i sprawdzają się na ubitej ziemi lub tłuczniu. Minusem jest tulejka z magnesem zasilająca diodę led ograniczająca toczenie, jednak po usunięciu magnetycznego paska problem znika.
Rafał O. (Wrocław)
15. 09. 2020
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 5 recenzí
SkatePro