Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Fothon LED Inline Kolečka 4-balení

(26)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Kolečko Fothon je plné LED diod, které svítí při rotaci. Díky tomu přinesete světlo do Vašeho bruslení a z noci se stane den.

Odolnější, superodrazivý polyuretanový materiál Vám dodá vysoce výkonné kolečko s rychlým a hladkým valením. Ideální pro pouliční ježdění. S kolečky Fothon se stanete zařivou hvězou uprostřed noci.

Upozornění: Tato kolečka fungují na 6mm spaceru, ale světla mohou být aktivovány spacerem o velikosti 8mm a to proto, že generátor pro kolečka je umístěn v náboji kolečka.

Specifikace

Průměr kolečka:
72mm, 76mm, 80mm, 84mm, 90mm, 100mm, 110mm
Tvrdost koleček:
82A
Ložiska:
Jen podložky (spacery)
Kola v balení:
4
Materiál jádra:
Nylon

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (26)

Super!!!
Robert Prugarewicz (Warszawa)
06. 04. 2017
Hodnocení: 5 5!
Gorąco polecam! Kółka świecą się jasnym biało-niebieskim światłem.Nie miałam żadnego problemu z montażem, mimo że moje rolki mają osie 6mm wystarczyło dokupić przejściówki do tulejek i wszystko ładnie działa :)
Katarzyna B. (Kielce)
13. 09. 2016
Hodnocení: 5 5!
Zamówiłam 2 zestawy, czyli 8 kółek. 4 są sprawne, kolejne 4 nie, musiałam obkleić je od środka taśmą, by mechanizm nie ruszał się na tulejce. Teraz działają. Nie odesłałam produktów, gdyż odstraszyła mnie cena przesyłki - 35 zł w jedną stronę.
Ewa M. (Białystok)
14. 07. 2016
Hodnocení: 2 5!
Odpověď od SkatePro:  Dziękuję za szczerą opinię i przykro mi z powodu tej sytuacji. Jeśli kółka od początku się nie świeciły to ma Pan zawsze prawo do ich reklamacji. Koszty przesyłki ponosi Pan w przypadku zwrotu, a nie reklamacji. W pana przypadku wysłalibyśmy kuriera po odbiór uszkodzonych produktów. W razie problemów z produktem bardzo prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta ;) /Paweł
Funktionieren gut. Montage war sehr einfach. Leuchten gut
Patrick Messerli (Schöfflisdorf)
12. 03. 2019
Hodnocení: 4 5!
Funktionieren gut. Montage war sehr einfach. Damit sie konstant leuchten muss man etwas gas geben aber sie blinken recht schnell.
Simone G. (Wangen SZ)
20. 09. 2016
Hodnocení: 4 5!
Lieferung war schnell und meine Frau ist sehr zufrieden mit dem Artikel. Hatte ein kleines Problem mit der Lieferung aber Kundezufriedenheit wird bei SkatePro SEHR GROSS geschrieben. Absolute Oberklasse!!
Keimpe Los (Hofheim am Taunus)
20. 01. 2016
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 26 recenzí
SkatePro