×
Menu

Longway Classic Roller Lyže Set

Popis

Balíček Longway Classic Roller Ski - vaše brána k lyžování bez námahy. Proč se spokojit s jednotlivými produkty, když si můžete užít balíček na míru, který odpovídá vašim lyžařským potřebám? Balíček Longway Classic Roller Ski kombinuje kvalitu, pohodlí a cenovou dostupnost a nabízí vám maximální hodnotu. Připravte se na to, že svá lyžařská dobrodružství budete proplouvat snadno, pohodlně a stylově.

  • Kolečkové lyže Longway Classic: Vydejte se na plynulou jízdu s těmito špičkovými kolečkovými lyžemi, které jsou vyrobeny pro pohodlí a výkon.
  • Vázání na kolečkové lyže Longway Classic: Vázání na kolečkové lyže: Zažijte vynikající přilnavost a kontrolu díky vázání přizpůsobenému pro vaše kolečkové lyže, které zajišťuje bezproblémové lyžování.

Doplňte balíček těmito volitelnými doplňky:

  • Boty na kolečkové lyže: Boty navržené pro maximální pohodlí a oporu: Zlepšete své lyžařské dobrodružství s botami navrženými pro maximální pohodlí a oporu.
  • Hole na kolečkové lyže: S holemi prémiové kvality, které nabízejí optimální přilnavost a kontrolu, se můžete vydat vpřed.
  • Rukavice nebo palčáky: Rukavice a palčáky: Chraňte své ruce před nepříznivými vlivy a udržujte si pevný úchop díky našemu výběru vysoce kvalitních rukavic a palčáků.
  • Taška na kolečkové lyže: S odolnou taškou na kolečkové lyže a příslušenství si zajistíte bezpečí a pořádek ve své výbavě.
  • Pilník na hroty holí zdarma: Udržujte své hole ostré a připravené k akci díky našemu bezplatnému pilníku na hroty holí.

Poznámka : Doporučujeme montáž vázání provést u nás. Většina vázání potřebuje ke správné montáži specializované nářadí.

Ukázat vše

recenze   (5)

Super Preis
Claudia Brandt (NETTETAL)
26. 03. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 5 recenzí
SkatePro