×
Menu

Freeride Lyže Vázání a Mounting

Popis

Jste připraveni vyrazit na sjezdovku s novým freeridovým vybavením? Nehledejte nic jiného než náš balíček freeridových lyží a vázání! S tímto balíčkem máte možnost vytvořit si vlastní ideální setup s výběrem freeridových lyží a vázání.

  • Freeridové lyže: Naše nabídka freeridových lyží je určena pro dobrodruhy, kteří rádi prozkoumávají terén mimo vyšlapané cesty. Tyto lyže vynikají v hlubokém prašanu a proměnlivém terénu a poskytují dokonalý zážitek z jízdy v prašanu.
  • Vázání: Naše kolekce lyžařských vázání je ručně vybírána tak, aby dokonale doplňovala naše freeridové lyže. Naše vázání jsou nastavitelná a kompatibilní s různými normami podrážek bot, což zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení pro každého lyžaře.

Jako doplněk freeridového balíčku nabízíme možnost skibagu, který vám usnadní přepravu lyží. ZDARMA si k nim budete moci přidat také ohřívač krku SkatePro, který vám na svahu zajistí pohodlí!

Pro větší pohodlí nabízíme za příplatek profesionální montážní služby. Naši zkušení technici zajistí, aby bylo vaše vázání správně a bezpečně nainstalováno, což vám zajistí klid a nejlepší možný výkon na sněhu.

Proč si koupit freeridový balíček lyží? Výběrem našeho balíčku freeridových lyží a vázání nejenže ušetříte ve srovnání s nákupem jednotlivých položek, ale můžete si také užít pohodlí, protože vaše vybavení bude dokonale sladěné a připravené k akci. Díky našemu pečlivě vybranému sortimentu špičkových produktů a volitelného příslušenství máme vše, co potřebujete, abyste své freeridové lyžování posunuli na vyšší úroveň.

Ukázat vše

Specifikace

Vázání:
Není zahrnuto

recenze   (1)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (1 recenzí)

SkatePro