Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
Now

Pilot Snowboardového Vázání

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Now Pilot Snowboardového je vázání na snowboard určené na all mountain a freestyle které je vhodné pro středně pokročilé a pokročilé. S touto sadou vázání Now můžete vyrazit jak na upravenou sjezdovku, tak do prašanu nebo do parku. Jakmile zasunete botu do vázání, budete moci utáhnout popruhy kolem ní. Vysoká patka vám poskytne skvělou oporu a stabilitu při sjezdech a ostrých zatáčkách při vysokých rychlostech. Se standardním montážním systémem 4x4 a 2x4 získáte různé možnosti nastavení, které si můžete vybrat na základě vašich preferencí. Pokud chcete nekonečné možnosti nastavení vašeho postoje, je také možné vázání namontovat pomocí systému upevnění Channel.

  • Technologie Flushcup umožňuje optimální přenos energie mezi botou a vázáním díky zarovnání povrchu mezi patní opěrkou a patou.
  • Nylonová konstrukce Hanger 2.0 vyztužená 30% skleněnými vlákny poskytuje skvělý boardflex s tuhými stěnami I-Beam, které efektivně přenášejí energii směrem k okrajům desky.
  • 3D Contour toe popruh nabízí vynikající přilnavost a zároveň je tvarovatelný a použitelný buď na špičce, nebo v horní části boty.
  • Hinge Connector minimalistickém designu, který vám umožní uvolnit popruhy a má speciální uzamykací mechanismus, který jim brání v pohybu.
  • Páčky přezky PA66-GF jsou vyrobeny z nylonu a sklolaminátu, díky čemuž jsou lehké a zároveň velmi pevné.
  • Extra flexibilní nízký profil kompatibilní se všemi hangers značky NOW.
  • Flex Hinge 2.0 Highback je přizpůsoben přirozenému tvaru nohy a je bočně natočen o 10°, díky čemuž účinně tlumí nárazy a eliminuje bolest v lýtku.

Specifikace

Flex:
Střední (medium)
Extra Funkce:
Flushcup Technology, Hanger 2.0 Nylon Reinforced With 30% Glass Fi, 3D Contour Toe Straps, Hinge Connector, Pa66-Gf Buckle Levers, Highcup Compatibility, Flex Hinge 2.0 Highback, SkateTech, Bushings
Systém Vázání:
Strap in
System vázání:
Standard (4x4), Systém kanálků (Channel System), 2 x 4
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Styl jízdy:
All Mountain, Freestyle
Hi Back výška:
Vysoký „Hi-back“
Určení:
Pro muže, Unisex
Year model:
22/23

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro