×
Menu

Skateboard Set Pro děti

Popis

Chcete své dítě přivést ke skateboardingu? Nehledejte nic jiného než náš dětský skateboardový balíček! Tento balíček obsahuje vše, co vaše dítě potřebuje, aby mohlo začít jezdit, včetně kompletního dětského skateboardu, helmy a sady ochranných chráničů na lokty, zápěstí a kolena. K balíčku můžete přidat také nářadí na skate, abyste měli jistotu, že nová jízda vašeho dítěte bude vždy ve skvělém stavu.

Zde je uvedeno, co obsahuje náš balíček dětského skateboardu:

  • Kompletní dětský skateboard: Naše vysoce kvalitní dětské skateboardy jsou ideální pro začátečníky a dodávají se v různých barvách a stylech.
  • Přilba: Naše helmy jsou navrženy tak, aby vaše dítě bylo při jízdě na skateboardu v bezpečí, a splňují nejnovější bezpečnostní normy.
  • Ochranné chrániče: Naše ochranné chrániče loktů, zápěstí a kolen poskytují vynikající ochranu před pády a zraněními.
  • Nástroj na brusle (volitelný): Chrániče na brusle jsou vybaveny ochrannými pomůckami: S naším nástrojem na brusle si vaše dítě může snadno upravit skateboard podle svých představ a provádět základní údržbu.

Nenechte si ujít tuto příležitost, aby vaše dítě začalo svou cestu na skateboardu! Objednejte si náš dětský skateboardový balíček ještě dnes a zábava může začít!

Ukázat vše

recenze   (7)

Alles gut!
Anton Gänger (Wien, Landstraße)
09. 04. 2023
Hodnocení: 5 5!
Perfekt die Twins haben sich gefreut 😊👍
Fabio Mancini (Höxter)
13. 12. 2022
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 7 recenzí
SkatePro