×
Menu

Tony Hawk Skateboard Set

Popis

Jezdi jako legendární Tony Hawk s naším balíčkem skateboardů Tony Hawk. Dětský skateboard Tony Hawk, navržený speciálně pro malé rippery, je jednou z nejoblíbenějších dětských voleb a nyní je u nás k dostání za fantastickou cenu.

Náš balíček skateboardů Tony Hawk obsahuje:

  • Dětský kompletní skateboard Tony Hawk: tento kompletní skateboard s poutavými vzory je připraven k okamžité akci.
  • Dětské chrániče na skateboard Tony Hawk: Bezpečnost je na prvním místě! Tyto odolné a ochranné chrániče zajistí, že vaše dítě zůstane v bezpečí a bude si jisté při rozvoji svých skateboardových dovedností.
  • SkatePro Skate Tool (volitelně): Doplňte balení o náš víceúčelový nástroj na brusle SkatePro, který je dokonalým společníkem pro rychlé a snadné úpravy na cestách.

Nenechte si ujít tuto neuvěřitelnou příležitost vybavit své dítě a nechte jeho skateboardové dobrodružství začít. Objednejte si balíček Tony Hawk Skateboard Package ještě dnes a odhalte svět skateboardingu s legendárním nádechem.

Ukázat vše

recenze   (4)

Super Set
Andreas O. (Salzburg)
04. 04. 2023
Hodnocení: 5 5!
Ist alles super gekommt produkt genal gleich wie in foto ich hab eifach leider eine fehler gemacht hab ich zu knap nummer kauft aber nur hell ist knap sons die rest ok
Cao sara (Boningen)
20. 10. 2021
Hodnocení: 4 5!
Odpověď od SkatePro:  Hey Cao,

danke für dein Feedback.

Schade, dass deine Bestellung nicht perfekt passt. Du kannst Produkte von Skatepro ohne Gebrauchsspuren innerhalb von 365 Tagen zurückschicken.

Es kann immer mal vorkommen, dass man sich mit der Größe verschätzt - daher bieten wir unseren Kunden diese Option an.

Wir wünschen dir noch einen schönen Tag! 😎

//Svenja
Ukaž mi 4 recenzí
SkatePro