×
Menu

Tilt Theory Kit

Popis

Připravte se posunout svou kaskadérskou jízdu na koloběžce na vyšší úroveň se sadou Tilt Theory Kit, která obsahuje špičkové díly Tilt kombinované tak, aby vám poskytly výjimečný zážitek z jízdy.

Sada Tilt Theory Kit obsahuje:

  • Tilt Theory Scooter Deck: Sada Tilt Theory 3 nabízí vylepšený tvar "Crook Nook" pro lepší možnosti nose-tricku a krabicovou konstrukci se zaoblenou zadní částí pro snadné broušení. Vyberte si z různých velikostí a najděte si tu, která dokonale vyhovuje vašemu stylu jízdy.
  • Naklápěcí tyč koloběžky: Každý z nich je precizně vyroben a zkonstruován tak, aby vydržel i ty nejnáročnější kaskadérské kousky.
  • Vidlice koloběžky Tilt: Zažijte vynikající řízení a kontrolu s vidlicí koloběžky Tilt, která je navržena tak, aby poskytovala optimální přesnost a odezvu pro všechny vaše freestylové triky.
  • Naklápěcí kolečka koloběžky (volitelně): Doplňte svou výbavu sadou koleček Tilt scooter, která jsou k dispozici v různých velikostech a barvách, aby odpovídala vašemu stylu jízdy a preferencím.
  • Náhlavní sada Tilt Scooter (volitelná): Hladké a snadné řízení zajistí náhlavní sada koloběžky Tilt s vysoce kvalitními ložisky, která snižují tření a zvyšují odolnost.
  • Páska na grip koloběžky Tilt (volitelná): Páska na gripy Tilt (volitelně): dodá vaší koloběžce dokonalý vzhled a zajistí vynikající přilnavost a kontrolu a zároveň podtrhne váš jedinečný styl.

Výběrem sady Tilt Theory Kit nejen ušetříte peníze za výjimečné vybavení Tilt, ale také získáte možnost sestavit si vlastní koloběžku na míru, přesně podle svých jízdních preferencí. Nenechte si ujít příležitost pozvednout svůj zážitek z jízdy - objednejte si sadu Tilt Theory Kit ještě dnes a odhalte svět možností.

Ukázat vše

recenze   (1)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (1 recenzí)

SkatePro