×
Menu

Pro děti Ice Skate Set

Popis

Hledáte ideální balíček pro bruslení, aby vaše děti mohly klouzat po ledě? Nehledejte nic jiného než náš balíček dětských bruslí! Náš pečlivě vybraný sortiment potřeb pro bruslení poskytuje vše, co vaši malí bruslaři potřebují, aby mohli sebevědomě a stylově vyrazit na led.

Balíček dětských bruslí obsahuje:

  • Dětské brusle: Naše brusle jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální oporu a pohodlí pro malé nohy a zajistily hladký a příjemný zážitek z bruslení.
  • Chrániče bruslí: Chrání dětské brusle před poškrábáním a škrábanci, takže vydrží déle a lépe fungují.
  • (Volitelně) Dětská bruslařská helma: Bezpečnost především! Naše vysoce kvalitní helmy nabízejí výjimečnou ochranu, která zajistí bezpečnost hlavy vašeho malého bruslaře.
  • (Volitelně) Dětská ochranná sada: Naše ochranné sady jsou navrženy tak, aby tlumily nárazy a snižovaly riziko zranění, a obsahují chrániče kolen, loktů a zápěstí pro všestrannou bezpečnost.

S naším balíčkem dětských bruslí můžete kombinovat a vytvářet dokonalé kombinace pro potřeby bruslení vašeho dítěte. Vyberte si z řady barevných a stylových designů, které budou vyhovovat jejich jedinečné osobnosti.

Ukázat vše

recenze   (1)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (1 recenzí)

SkatePro