Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

FX Kite

Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Tažný drak FX od společnosti Cabrinha je všestranný kite pro kiteboarding. Je to skvělá volba pro jezdce a jezdkyně, kteří začínají s freestyle a freeride kitesurfingem.

Jízda bez zaháknutého trapézu? - tento modifikovaný kite ve tvaru písmene C dokáže skvěle a rychle reagovat na povely rukou při nástupu do triku.

Díky jeho schopnosti rychle reagovat je kite FX skvělý tažný drak pro tkz. looping - se zaháknutým trapézem i bez něho.

Funkce:

  • 1X Security

Aktivováním bezpečnostního systému 1x Security je tažná síla draka okamžitě uvolněná a kite klesne na hladinu nebo na zem.

  • Dynamic Arc

Kite, který pracuje s touto technologií, se umí vytvarovat dvěmi způsoby. Ve vzduchu má tvar s jedním obloukem, ale když odpočívá na hladině, lehce se rozevře pro snadnější opětovné odstartování.

  • High Tenacity Dacron

Materiál, který společnost Cabrinha používá, zlepšuje schopnost draka držet formu neporušenou a také odolává deformacím, způsobeným tlakem vzduchu. Dále snižuje celkové prodloužení pro přesnější a převídatelnější tažné draky.

  • Pure Profile Panels

Designéři z týmu Cabrinha stategicky umístili jednotlivé panely, aby postavili kite s čistým a stabilním aerodynamickým profilem. Také tím zlepšili výkon, účinnost a rozsah možného použití svých kitů.

  • Skeletal Frame

Tato technologie zabezpečuje strukturu tažného draka v akci a zaručuje jeho stabilitu. Také usnadňuje opětovný start.

  • Sprint System W/ Airlock

Tento široký Airlock systém umožňuje rychlé nafouknutí a po akci také rychlé vyfouknutí. Každá výztuha může být uzamknuta v pozici tak, aby kostra draka zůstala pevná. Tento systém také izoluje omylem nebo nehodou vypuštěnou výztuhu od zbytku draka.

Předčtěte si uživatelský manuál - klikněte zde

Specifikace

Kite hrazda:
Není zahrnuto
Kite šňůry:
4 šňůry
Styl jízdy:
Freeride, Freestyle, Wakestyle
Kite pumpa:
není zahrnuto
Rok:
2018
Ukázat vše

SkatePro