×
Menu

Cruiser Board Set

Popis

Když máte perfektní výbavu, je projížďka po městě hračka, tak proč si to neulehčit a nepořídit si balíček Cruiser Board Package? S touto skvělou nabídkou si můžete vybudovat svůj osobní skateboardový ráj s kompletním cruiserovým skateboardem a skateboardovou helmou. Vyberte si a vytvořte si sestavu, která odpovídá vašemu stylu.

Balíček Cruiser Board Package obsahuje:

  • Kompletní cruiser skateboard: Získejte kvalitní cruiser skateboard, který je ideální pro carving a cruising po městě.
  • Skateboardovou helmu: Chraňte si hlavu skateboardovou helmou, která splňuje všechny bezpečnostní normy a je k dispozici v různých barvách a stylech.
  • Volitelná výbava: Přidejte do balení skateboardové nářadí. S nářadím na skateboard můžete svůj skateboard snadno upravovat a opravovat na cestách.
  • Volitelné příslušenství: Vylepšete svou bezpečnostní výbavu sadou chráničů včetně chráničů kolen, loktů a zápěstí. Buďte chráněni od hlavy až k patě.

Pořízením balíčku Cruiser Board Package nejen ušetříte peníze, ale také si užijete pohodlí, protože budete mít všechny potřeby pro skateboarding na jednom místě. Díky volitelným doplňkům si navíc můžete balíček přizpůsobit svým konkrétním potřebám. Vezměte si tedy Cruiser Board Package ještě dnes a začněte jezdit ve velkém stylu!

Ukázat vše

SkatePro