Veselé Velikonoce!
1 = 1 Velikonoční Kampaň  -  Klikněte zde
×
Menu

Kolečka pro skateboard a Ložiska

Popis

Náš balíček koleček a ložisek pro skateboard je dokonalou kombinací pro jezdce, kteří chtějí vylepšit svou jízdu o komponenty prémiové kvality. Přizpůsobte si svůj setup a jezděte stylově kombinováním svých oblíbených koleček a ložisek z naší široké nabídky špičkových značek. Najdete v něm vše, co potřebujete, aby vaše deska byla hladká, rychlá a připravená k drancování.

Tady je to, co dostanete:

  • Kolečka: Naše nabídka koleček pro skateboard zahrnuje různé velikosti, tvary a tvrdost, aby vyhovovala preferencím každého jezdce. Ať už jezdíte na ulici, v parku, nebo na cruisingu, máme pro vás perfektní kolečka, která vás udrží v pohybu.
  • Ložiska: Naše vysokorychlostní přesná ložiska jsou vyrobena tak, aby vydržela i tu nejnáročnější jízdu. Díky vynikající odolnosti a hladkému odvalování posunou vaše bruslení na vyšší úroveň.
  • Nástroj na brusle (volitelný): Doplňte svůj balíček naším multifunkčním nářadím na brusle. Utáhněte si trucky, seřiďte kolečka a vyřešte všechny problémy na cestách. Je to nezbytný doplněk nářadí každého bruslaře.

Proč si koupit tento balíček? Nejenže ušetříte v porovnání s nákupem jednotlivých produktů zvlášť, ale také si užijete pohodlí, protože budete mít vše potřebné v jednom snadném nákupu. Rozlučte se se složitým sháněním kompatibilních dílů a přivítejte hladkou a stylovou jízdu.

Ukázat vše

recenze   (25)

Každá sleva dobrá.
Jan Šimůnek (Praha)
14. 07. 2022
Hodnocení: 5 5!
Clever feature that allows you to choose combined itens, although the price is the same if you buy the itens appart. Although, when you choose by this feature, it avoids you makes mistake of choosing uncompatible itens.
Luciano Araujo (Brno)
20. 05. 2022
Hodnocení: 5 5!
Polecam - fajny pakiet w dobrej cenie.
Michał W. (Tarnowskie Góry)
24. 10. 2023
Hodnocení: 5 5!
Polecam bardzo super !!!
EWA BURTAN (Kraków)
01. 02. 2023
Hodnocení: 5 5!
Für einen Standart-Satz zum wechseln, eine Möglichkeit.
Axel Knauff (Oelde)
15. 11. 2023
Hodnocení: 3 5!
Top
Martin L. (Neu-Ulm)
21. 03. 2023
Hodnocení: 5 5!
sieht klasse aus
Axel H. (Esslingen)
29. 01. 2022
Hodnocení: 5 5!
Bin zufrieden
Marie K. (Richterswil)
18. 10. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 25 recenzí
SkatePro