×
Menu

Kolečka pro skateboard a Trucky Set

Popis

Jste natěšení vyrazit do ulic se zbrusu novou sestavou? Náš balíček skateboardových kol a trucků vám dává možnost kombinovat a přizpůsobit si tak svou dokonalou jízdu. Ať už jste zkušený skejťák, nebo teprve začínáte, máme pro vás řešení. Náš balíček obsahuje vysoce kvalitní skateboardové trucky, skateboardová kolečka a skateboardová ložiska, takže se můžete pustit do jakéhokoli terénu.

Ale tím to nekončí! Svůj balíček můžete doplnit také o skateboardový hardware a stoupací podložky, které dodají vaší jízdě větší výšku a stabilitu. A pokud chcete opravdu předvést své dovednosti, stačí přihodit parádní kompletní skateové nářadí, které udrží vaše prkno ve špičkové kondici.

A to nejlepší? Nebudete muset shánět potřebné komponenty po celém městě - prostě je zde namíchejte a my vám pošleme vše, co potřebujete, abyste mohli vyjet z příjezdové cesty a vyrazit do svého skateového ráje. Tak na co čekáš, skejťáku? Je na čase, abyste si to pořádně nastavili a rozbalili si to do sytosti!

A už jsme zmínili, že nákupem vybavení v balíčku můžete ušetřit spoustu peněz a času? Rádi udržujeme naše zákazníky spokojené, na jejich prknech a peněženkách plných peněz!

Ukázat vše

recenze   (26)

Top Ware und Preis!
Daniel Sollacher (Unterwössen)
09. 03. 2024
Hodnocení: 5 5!
Tolles set und rabatte
James Pham (Basel)
15. 01. 2024
Hodnocení: 4 5!
Skatepro-Setangebote stellen sich als tolle Angebote heraus und sind in allen erdenklichen Kombinationen erhältlich - eine tolle Idee und feine Art den Kunden nochmal etwas Gutes zu bieten! DANKE!
Dominik F. (Groß-Enzersdorf)
31. 07. 2023
Hodnocení: 5 5!
Das Set ist SUPER und man spart da durch gut Kohle und habe ich so noch nirgends im Internet gefunden/gesehen!! Empfehlungen gehen raus vom Sk8dude
Oliver Neubauer (Hochdonn)
14. 02. 2023
Hodnocení: 5 5!
Schneller, zuverlässiger Versand. Alles wie beschrieben, Ware top.
Benni J. (Hagen)
08. 09. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 26 recenzí
SkatePro