Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

X Tony Hawk Limited Edition Cruiser penny board

(9)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Organizace „Penny For A Purpose” a nadace Tony Hawk, které se věnují propagaci skate sportů pro každého, společně vytvořily tuto limitovanou edici penny cruiser boardů.

Penny For a Purpose říká: „Cílem je spolupracovat s globálními neziskovými organizacemi a známými umělci a společně zvyšovat povědomí v komunitách a podporovat projekty po celém světě. Chceme povzbuzovat naději prostřednictvím skateboardingu mezi mladými lidmi po celém světě.”

Nabada Tony Hawk říká: „Našim cílem je podporovat projekty veřejných skateparků v oblastech ohrožených chudobou a - a to zejména - shromažďovat zdroje pro skupiny a komunity, které prosazují budování skateparků v jejich městěch a vesnicích.”

Tyto pennyboardy - cruisery jsou speciální unikátní grafikou Full Skull od známé značky Tonyho Hawka Birdhouse a též grafikou od Birdhouse/penny na griptape.

Tyto plastové cruiser skateboardy se poprvé objevily v polovině 70. let. Skateboardy vytvářené vstřikováním plastu se rychle staly nejpropracovanějšími a nejstylovějšími skateboardy na trhu! S penny boardem můžeš provádět ostré otočky téměř na místě, což naplno oceníš při každé jízdě centrem města. Tyto boardy jsou navíc velmi malé, snadno se přenáší a nikdy a nikde nestojí v cestě.

Specifikace

Materiál desky:
Vstřikovaný nylon
Délka desky:
22" (55.9cm)
Šířka desky:
6" (15.2cm)
Průměr kolečka:
59mm
Hmotnost:
2550g
Vlastnosti desky:
Kicktail
Šířka kolečka:
45 mm
Tvrdost koleček:
78A
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-7
Šířka hangeru:
76mm (3")
Griptape:
Již nalepená
Styl jízdy:
Cruise
Ukázat vše

recenze   (9)

Top
Stefan Wegmüller (Dietwil)
08. 01. 2020
Hodnocení: 5 5!
Ein cooles Pennyboard, macht viel Spass. Gute Qualität.
Michelle E. (Igis)
22. 05. 2018
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 9 recenzí
SkatePro