Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Nordic SUV Metropolis Nordic Brusle

(9)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

SUV Metropolis poskytuje neomezenou zábavu na bruslích. Písečný povrch, štěrk nebo dlažební kostky už nejsou překážkou, která by vám bránila v bruslení. Vzduchové pneumatiky o průměru 125 mm fungují jako tlumič nárazů. Pevná skořepina a hliníkový rám jsou prakticky nezničitelné.

Skořepina / manžeta: Pevná bota, šněrování, 2 x přezka, systém uchycení X-Slot.

Liner: Vložka: MY FIT FAT BOY medium; 100% tepelně tvarovatelná - viz návod zde.

Ložiska: Ložiska: Powerslide ABEC 7

Brzda: Patní brzda je součástí dodávky a lze ji namontovat volitelně.

Rám: Rám: speciální šířka, takže není kompatibilní s běžnými kolečky. Montážní vzdálenost 165 mm na bruslích umožňuje nastavení na botě s rámy, které jsou kompatibilní s běžnými kolečky.

Kompatibilní díly

Najděte produkty kompatibilní s Powerslide Nordic SUV Metropolis Nordic Brusle:

Kompatibilní díly

Specifikace

Průměr kola:
125mm
Typ brzdy:
Zahrnuto
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-7
Typ kolečka:
Plněné vzduchem
Typ kolečkové lyže:
Offroad
Varianta ložisek:
Volnoběžné
Materiál rámu:
Hliník

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (9)

Boot comfort is very good. I skated on paving and Nordic SUV well attenuate inequality of surface. Of course they requiring more strength to skate and I think they are very good improve the health condition in short term - your training may be shorter :). I think the disadvantage will be faster tire wear compared to normal skating wheels. I had some difficulties to pump wheels on the begining, but I found some adapter - Topeak Pressure-Rite Schrader Valve Adapter, and I easy pumped wheels to 5bar.
Grzegorz B. (Wrocław)
07. 10. 2016
Hodnocení: 5 5!
Jako SUV METROPOLITAN sprawdza się doskonale. Najlepiej zauważa się zalety pompowanych kół w miejscach, gdzie kończy się wyasfaltowana ścieżka, a zaczyna nierówny chodnik, czy brukowane wstawki. Z racji większej powierzchni styku z podłożem napęd wymaga trochę więcej pary. Są szybkie. Nie jak ścigacze, lecz szybsze od tradycyjnych 80 mm. Natomiast zaskakuje i zachwyca ich zwrotność. Łatwo przyspieszają. Idealne do miasta. Mogą zadowolić zarówno tych, którzy lubią smigać po zmiennych nawierzchniach miejskich, jak i tych lubiących dłuższe trasy. But komfortowy. Stopa miękko otulona, jak odlane do kształtu. Wyglądają dość masywni, lecz są bardzo lekie. Polecam wszystkim, którzy zjeździli już pierwszy komplet tradycyjnych kółek.
Tadeusz Bona (Słupsk)
21. 07. 2016
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 9 recenzí
SkatePro