Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Lightning 110 Freestyle Brusle

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Brusle Rollerblade Lightning 110 Freeskates kombinují podporu, pohodlí a všestrannost pro milovníky městského bruslení. Tyto brusle se zaměřují na rychlost a ovladatelnost a jsou určeny těm, kteří chtějí zažít vzrušení z městského bruslení jako nikdy předtím.

Brusle Lightning 110 jsou vybaveny ložisky SG9 a robustním rámem 3WD Extruded Alu, který podporuje až 110mm kolečka, a zajišťují tak hladkou a kontrolovanou jízdu. Anatomicky navržená vložka Lightning se sublimovanou podšívkou a stélkou PSI nabízí bezkonkurenční oporu a pohodlí, takže můžete s jistotou zdolávat městský terén. Tvarovaná, odvětrávaná skořepina s bočními slidery poskytuje zvýšenou odolnost a prodyšnost, což zajišťuje chladnější a pohodlnější bruslení.

Systém zapínání Memory Buckle spolu s dalšími možnostmi šněrování umožňuje bruslařům přizpůsobit si střih podle svých představ. Tento systém s mikronastavitelnými přezkami a dalšími spojovacími body zajišťuje přesné a bezpečné uchycení, díky němuž je nástup do bruslí rychlý a bez námahy.

Ale to není vše - brusle Lightning 110 jsou vybaveny kolečky Hydrogen SE 110 mm/85A, která poskytují výjimečnou rychlost a přilnavost pro jedinečný zážitek z bruslení. Tato kolečka jsou dokonalým doplňkem k nastavení rámu 3x110 a poskytují dokonalou kombinaci výkonu a kontroly. K dispozici jsou 3 různé délky rámu, které nabízejí delší rozvor pro větší velikosti bot.

Zažijte svobodu a radost z městského bruslení s kolečky Rollerblade Lightning 110 Freeskates. Pozvedněte svou bruslařskou hru a dobývejte ulice s párem těchto výjimečných bruslí navržených tak, aby posouvaly hranice a nově definovaly hranice vašeho bruslařského potenciálu.

Specifikace modelu

ModelRozvor
40.5-41248mm
42-42.5248mm
43-44255mm
44.5-45255mm
45.5-46255mm
47-47.5270mm
48-48.5270mm

Specifikace

Průměr kolečka:
110mm
Tvrdost koleček:
85A
Typ boty:
Středně měkké (semi-soft)
Schopnosti:
Středně pokročilí
Materiál rámu:
Hliník
Vlastnosti vnitřní botičky:
Technologie V-Cut
Vázání:
Šněrování, 2krát přezky
Klasifikace a přesnost ložisek:
SG9
Druh rámu:
Plochý/flat setup, 3 kolečka
Max. průměr koleček:
110mm
Komín (cuff):
Vysoká boční opora, V-Cut (výřez vzadu)
Montáž:
165mm
Brzda:
Zahrnuto (volitelné)
Doporučeno pro:
Freestyle bruslení

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro