Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Lexa X EST Womens Snowboard Bindings

Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Burton Lexa X EST je vázání na snowboard určené na all mountain a freeride které je vhodné pro pokročilé. S touto sadou vázání Burton můžete vyrazit jak na upravenou sjezdovku, tak do prašanu nebo do parku. Jakmile zasunete botu do vázání, budete moci utáhnout popruhy kolem ní. Vysoká patka vám poskytne skvělou oporu a stabilitu při sjezdech a ostrých zatáčkách při vysokých rychlostech. Vázání EST, určená k montáži na drážky Burton ICS, vám poskytuje téměř neomezené možnosti nastavení postoje, ale není možné je použít v kombinaci s jinými montážními systémy.

  • S funkcí Heel Hammock získáte neuvěřitelně rychlou reakci na pohyby paty, protože je pata ve vázání zavěšena podobným způsobem jako v houpací síti.
  • Mikro nastavitelný systém Burton's dialFLAD ™ vám umožňuje přesně nastavit úhel vázání - nastavte vázání do snowparku nebo pro jibbing.
  • Asym Hammockstrap je bezešvý a pohodlný kotníkový popruh s asymetrickou podložkou, která poskytuje skvělou odezvu.
  • Supergrip Capstrap 2.0 je popruh na špičce, který se skládá z pevného materiálu pro extra podporu a z měkčí podšívky pro větší pohodlí a oporu boty.
  • Funkce Double Take Buckles zajistí, že nemusíte s přezkou točit několikrát, než je bota pevně zajištěna ve vázání.
  • B3 Gel je odpružení, které poskytuje maximální tlumení a je schopné odolat opakovaným nárazům, aniž by se rozpadlo nebo tvrdlo při nízkých teplotách.
  • Jednosložková konstrukce základní desky pro konzistentní odezvu a pocit z jízdy.

Specifikace

Flex:
Tvrdý (hard)
Extra Funkce:
Heel Hammock, Forward Lean - Dialflad, Asym Hammockstrap, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, B3 Gel, Single-Component Baseplate Construction
Systém Vázání:
Strap in
System vázání:
Systém kanálků (Channel System)
Schopnosti:
Pokročilí
Styl jízdy:
All Mountain, Freeride
Určení:
Pro ženy, Unisex

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro