Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

X Naruto Itachi Skateboard Komplet

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Zažijte spojení pouličního stylu a legendárního anime s kompletním skateboardem Hydroponic X Naruto Itachi. Tato spolupráce oživuje kultovní postavu Itachi Uchiha na vysoce výkonném kole připraveném dobývat ulice.

Skateboard Hydroponic X Naruto Itachi, vytvořený pro začátečníky i zkušené skejťáky, kombinuje zkušenosti společnosti Hydroponic Skateboards & Longboards s elektrizující esencí Naruta. Odhalte v sobě nindžu a s jistotou se rozjeďte na tomto 14palcovém (35,6cm) skateboardu s rozvorem kol, který je vyroben z odolného javoru Hard Rock Maple a vyztužen epoxidem pro zvýšení pevnosti.

Tato deska je vybavena kolečky 100A, která zajišťují hladký odval a optimální přilnavost, zatímco přesná ložiska ABEC-7 zajišťují rychlou a snadnou jízdu. Trucky Standard Hanger zajišťují stabilitu a kontrolu, takže můžete precizně provádět své triky. A aby toho nebylo málo, pouzdra 95A nabízejí dokonalou rovnováhu mezi odezvou a tlumením, takže se toto prkno stane vaším dokonalým společníkem při zdolávání městské krajiny.

Tento kompletní skateboard Hydroponic X Naruto Itachi nenabízí jen jízdu, ale je i vyjádřením stylu a fandovství. S jeho podmanivou grafikou inspirovanou Itachim se otočíš, ať už budeš jezdit kdekoli. S touto jedinečnou spoluprací pozvedneš svou hru na skateboardu a přijmeš sílu anime. Pořiďte si kompletní skateboard Hydroponic X Naruto Itachi a staňte se součástí legendárního dobrodružství!

Specifikace

Šířka desky:
8" (20.3cm)
Délka desky:
32" (81.5cm)
Rozvor mezi kolečky:
14" (35.6cm)
Materiál desky:
Javorové dřevo Hard Rock
Další materiály:
Epoxid
Vlastnosti desky:
Kicktail
Průměr kolečka:
55 mm
Tvrdost koleček:
100A
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-7
Typ trucků:
Standardní hanger
Bushingy:
95A

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro