Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Emerald Soft Roller Derby Brusle

(19)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Brusle Chaya jsou skvělé pro začátečníky hledající způsob jak začít s roller derby a pro jezdce hledající dobře prodyšné, nízké kolečkové brusle. Vynikající brusle bež přemrštěné ceny. Další výhodou je, že pokud Vás doopravdy začne roller derby bavit, můžete kdykoliv vylepšit pláty, kolečka a další části pro osobní doladění vzhledu dle Vaší chuti.

Bota je velmi měkká s ještě měkčím polstrováním, díky kterému bota padne skvěle. Je vyrobena z měkkého pleteného materiálu a proto bude noha v chladu i za horkých dní. Bota je nízká pro ideální manévrovatelnost.

Plát Shari 3.0 na těchto bruslích Ruby přináší směs nylonu a laminátu, která je odolná proti opotřebení, pevná a lehká. Je možno ji namontovat na většinu bot Chaya s Dual Center montážním systémem, což dále umožní nastavit úhel boty pro přesné nastavení Vašch potřeb. Systém Power toe dává více síly, rychlosti a ovladatelnosti a udržuje lehké napnutí svalů pro rychlejší reakce.

Emerald nevyužívá DCM montážní systém v této sestavě. Je namontován s klasickou 4 šroubovou sestavou.

Trucky jsou vyrobeny z hliníku a mají 20° úhel.

Kolečka Octo Paseo na Ruby Soft mají durometr 78A a tvar, který míří na poskytnutí snadného bruslení pro začátečníky na všech površích. Dejte si ale pozor na to, že pokud budete chtít brusle používat na ježdění uvnitř, možná se Vám budou hodit tvrdší kolečka.

Brzda Cherry Toe Vám dodá ovladatelnost a manévrovatelnost. Středně měkká Jelly blokovací pouzdra vyrovnává pohodlí a ovladatelnost. Ložiska Wicked ABEC7 nabízí bezstarostnou rychlost.

Specifikace

Materiál desky (plate):
Laminát (fiberglass), Plast, Kompozit

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (19)

Choć wysoka cena, to jakość nadrabia. Jazda na nich jest łatwa przyjemna i prosta
Mateusz S. (Białystok)
03. 04. 2018
Hodnocení: 4 5!
Hat zwar etwas gedauert aber dafür ist das Produkt top !
Werner Rotter (Niederabsdorf)
24. 03. 2020
Hodnocení: 4 5!
Super outdoor Rollschuhe. Sind bequem und machen richtig viel Spaß!
Farid Thomas Arbabi (München)
02. 05. 2018
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 19 recenzí
SkatePro