Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Primo Starlight Dětská Koloběžka

(26)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Koloběžka pro děti Primo Starlight Lights od Globber je navržena přinést těm nejmenším jezdcům výbornou první zkušenost s koloběžkami. Všechny části byly pečlivě vybrány pro bezpečnou a zábavnou jízdu.

Deska je nízká, takže se na ní spadno nastupuje. Pomáhá taktéž dítěti se zrychlením, jelikož není výška odrazu tak daleko. Zatáčení na této Globber koloběžce může být uzamčeno jednoduchým stiskem tlačítka. Díky tomu je mnohem lehčí jet rovně.

Výška řidítek může být upravena a díky tomu koloběžka poroste společně s dítětem. 3 kolečková konstrukce koloběžky Primo Starlight zajistí vyšší stabilitu. Díky tomu odpadne nutnost nejprve naučit dítě udržet rovnováhu, tudíž je jízda celkově mnohem snažší.

The Fantasy series comes with a printed deck adding color and variation to the lineup. Furthermore, it comes with a light-pattern built into the deck providing lights, color and a lot of fun for the small rippers.

Série Fantasy přichází s potištěnou deskou a díky tomu je celá koloběžka veselejší a barevnější. Navíc přichází se světelným vzorem na desce a zajištuje barvičký, světýlka a spousty zábavy pro mrňavé jezdce.

Všechny hlavní komponenty mohou být oddělány pro snadný převoz.

Ujistěte se, že Vaše koloběžka pojede vždy hladce.. Přečtětě si naší příručku "Jak utáhnout koloběžku Globber a vyměnit pružinu".

Specifikace

Průměr kolečka:
80mm, 120mm
Maximální váha jezdce:
50 kg
Materiál:
Plast
Hmotnost:
2330g
Material řídítek:
Hliník
Profil kola:
Úzký
Materiál jádra:
Nylon
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-5
Typ brzdy:
flex fender
Montáž:
Částečně sestavené
Doporučený věk od:
3 let
Ukázat vše

recenze   (26)

Hallo ich kann den Roller nur als gut bewerten ist unser 2. der erste ist leider von einem Auto überfahren worden. Großes Lob deshalb das die Lieferung so schnell kam da meine kleine Tochter sehr traurig war.
Timo Heuss (Otzberg)
24. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Tolle Produkte und unkomplizierter, zügiger Versand! Vielen Dank
Jenny Rahe (Bad Oeynhausen)
03. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 26 recenzí
SkatePro