Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
CCM

Ribcor 64K Senior Lední Hokejové Brusle

(3)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Série Ribcor je od svého počátku určená pro zanícené hokejové hráče, které od jejich výbavy očekávají jen to nejlepší. Brusle Ribcor 64K nejsou výjimkou. Pokud si zvolíte právě tento model, můžete si být jistí, že se při každém záběru můžete spolehnout na optimálními vlastnosti, které jsou výsledkem dlouholetých zkušeností týmu CCM. Zejména vnější bota (quarter) od značky Ribcor je klíčovým faktorem, který zaručuje velmi kvalitní flexi a dlohou životnost.

Dvoudílný jazyk těchto bruslí je zhotovený z plstěného materiálu vysoké hustoty - velmi pohodlný a dobře padnoucí design. Podešev je vyrobená ze vstřikovaného plastu a je designovaná s ventilací pro lehčí botu se skvělým odvětráváním.

Anatomicky tvarovaná vložka v botě od CCM je zárukou, že transfer výkonu je opravdu ten nejlepší možný a vyladěný v každém detailu konstrukce brusle. Upevnění nože SpeedBlade 4.0 umí zvládat i velmi agresivní a těsné zatáčky a obraty.

Poznámka: Na základě našich zkušeností s CCM jsme se rozhodli zobrazit brusle s velikostmi, odpovídající skutečné velikosti obuvi. Takže při výběru nových bruslí se jednoduše přizpůsobte velikosti vaší boty.

CCM používá odlišnou převodní tabulku velikostí na krabicích svých produktů s vlastními "EU velikostmi". To znamená, že velikosti na krabici s největší pravděpodobností neodpovídá vašemu výběru velikosti, a proto vás vyzýváme k vyzkoušení bruslí před vrácením zboží.

Specifikace

Vlastnosti vnitřní botičky:
Odvětraná, Anatomicky tvarovaná, Ochrana proti křečím (lace bite protection), Plstěný jazyk
Vyměnitelné nože:
Ano
Materiál boty:
Kompozit
Materiál vložky:
Mikrovlákno
Typ boty:
Tvrdá
Vázání:
Šněrování
Výztuha kotníku:
Tech mesh
Komín (cuff):
V-Cut (výřez vzadu), Středně vysoký
Podešev:
Composite exhaust
Materiál nože:
Nerezová ocel
Broušení ostří:
Broušeno v továrně
Zoubky:
Ne

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (3)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (3 recenzí)

SkatePro