Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Tri-Skate Rámová Sada

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Od stejné značky

Popis

Chlapíci z Ground COntrol nabízí aggressive inline jezdcům příležitost užít si pocit rychlosti, tekrý přináší jízda na 3 velkých kolech. Klasická struktura rámu, jaká je k nalezení na mnoha fitness bruslích, ale s rozdílem, že je UFS kompatibilní.

Díky tomu je možné přidělat Tri-Skate k jakékoliv aggresive inline botě, která používá UFS systém. Tento Tri-Wheel rám je dostupný zde v odlehčené hliníkové verzi a s možností výběru mezi 110 nebo 125 mm kolečky.

Kolečka přichází s ložisky ABEC 9, která jsou rychlá a pomáhají zdůraznit rychlostní aspekt této zříkolovéhé sestavy. Kolečka mají durometr 85A, což přináší skvělý mix gripu a rychlosti.

Upozornění: Na verzi 125 mm kolečka lehce vystupují nad výšku rámu. Je potřeba odebrat materiál z podrážky některých typů bot pro vytvoření místa na kolečka.

Specifikace

Průměr kolečka:
110mm, 125mm
Druh rámu:
3 kolečka
Montáž:
UFS
Materiál rámu:
Hliník
Ukázat vše

recenze   (2)

Eine herrliche Frame. Man muss an den meisten Skates (ich habe sie unter einen ValoV13 und einem Razor Genesis11 gebaut) ein wenig Material wegnehmen, dank Rundbeitel recht einfach. Wenn sie eingeschliffen sind rollen sie auch recht schnell. Nach kurzer eingewöhnung cruist man recht schnell umher. Das einzigste Manko ist das man sich elektrostatisch auflädt beim fahren was zu einer kurzen Entladung führen kann.
Pascal G. (Köln)
21. 03. 2020
Hodnocení: 5 5!
Wer Tri-Skate mag, wird die Frame/Wheel Kombination mögen. Hochwertig verarbeitet ist es allemal. Mir sind 110mm zwar ein wenig wackelig und werde mich künftig für 90er oder 100er entscheiden. Ansonsten gibt es aber an diesem Produkt nichts zu meckern.
Fabrizio Cusumano (Lahr/Schwarzwald)
12. 11. 2018
Hodnocení: 4 5!
SkatePro