Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Kore 87 Junior 18/19 Lyže

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Špičkové juniorské lyže mířící na děti, které zvládnou prostě všechno. Kore 87 pro juniory jsou univerzální freeridové lyže do prašanu i uježděného sněhu v rezortu.

Na vrchu je natištěno "Superlight Design", což doopravdy vystihuje vše. Unikátní směs materiálů a designů přináší vysoký výkon a nízkou hmotnost.

Zaprvné pro zajištění nízké hmostnosti a plativetlnosti jsou lyže vyrobeny s mocným a lehkým Graphenem ve špičce i zadní části a sendvičová dřevěná konstrukce poskytuje veškerou sílu, kterou potřebujete pro útok na různé sněhové podmínky.

Pro naplnění unikátního design lyží Kore mají přidanou vrstvu uhlíku pro lehkou pevnost a povrch je změněn ze standardního na lehký polyesterový fleece.

Celkově dostanete zábavné univerzální lyže pro freeride a allmountain lyžování - perfektní volba pro náročné středně pokročilé až expertní lyžaře.

  • Vhodné z 50% mimo sjezdovku a z 50% na ní
  • Vázání: Není součástí

Upozornění: Při nákpu lyží i vázání od nás Vám namontujeme vázání zdarma. Pokud chcete vázání namontovat i nastavit, napište nám, prosím, informace do komentáře objednávky.

Specifikace

Šířka:
122/85/105 mm
Šířka lyže pod vázáním:
85mm
Vhodné pro:
All Mountain, Freeride
Schopnosti:
Středně pokročilí, Pokročilí
Materiál jádra:
Dřevo, Karbon, Graphene
Profil:
Camber, „Tip and Tail“ rocker
Vázání:
Není zahrnuto

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (2)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (2 recenzí)

SkatePro