Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Drifter 2018 Kite

Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Stabilní a velmi dobře ovladatelný kite pro kitesurfing od společnosti Cabrinha. Drifter je tažný drak, vhodný pro surfování na vlnách a freestyle surfing. Jeho silnou stránkou je skvělá kontrola směru a výkon.

Kite Drifter je designovaný s technologií Pure Profile Panels. Tento extrémně výkonný design vyvíjí výborný tah pro rychlé získání rychlosti a výskoky vysoko do vzduchu.

Funkce:

  • 1X Security

Aktivováním bezpečnostního systému 1x Security je tažná síla draka okamžitě uvolněná a kite klesne na hladinu nebo na zem.

  • Dynamic Arc

Kite, který pracuje s touto technologií, se umí vytvarovat dvěmi způsoby. Ve vzduchu má tvar s jedním obloukem, ale když odpočívá na hladině, lehce se rozevře pro snadnější opětovné odstartování.

  • High Tenacity Dacron

Materiál, který společnost Cabrinha používá, zlepšuje schopnost draka držet formu neporušenou a také odolává deformacím, způsobeným tlakem vzduchu. Dále snižuje celkové prodloužení pro přesnější a převídatelnější tažné draky.

  • Onshore/Offshore

Kite Drifter má tuto technologii již integrovanou. Nastavení Offshore optimizuje výkon draka pro surfování v blízkosti břehu a s větrem, který fouká od pobřeží (offshore wind). Drak tak získává lepší schopnost stoupat proti větru a tedy vracet se zpět k pláži. Nastavení Onshore optimizuje výkon při větru, který fouká podél pobřeží a nebo od moře. Tato funkce umožňuje skvělé driftování a prudké otočky.

  • Power Control

Každá “pig tail” koncovka na zadních lankách má tři pozice dle výkonu, jaký je zrovna zapotřebí. Prostřední pozice je továrně nastavená/doporučovaná. Pokud zvolíte uzel nejblíže ke kitu, získáte víc výkonu. Naopak uzel blíže k jezdci znamená menší výkon.

  • Pure Profile Panels

Designéři z týmu Cabrinha stategicky umístili jednotlivé panely, aby postavili kite s čistým a stabilním aerodynamickým profilem. Také tím zlepšili výkon, účinnost a rozsah možného použití svých kitů.

  • Skeletal Frame

Tato technologie zabezpečuje strukturu tažného draka v akci a zaručuje jeho stabilitu. Také usnadňuje opětovný start.

  • Slackline Drift

Kite Drifter pracuje i s touto technologií. Tento systém zaručuje, že se drak sám stabilizuje a zůstane ve vzduchu déle poté, co se tah v lanech uvolní. Jezdec se tak může plně soustředit na surfování po vlnách.

  • Sprint System W/ Airlock

Tento široký Airlock systém umožňuje rychlé nafouknutí a po akci také rychlé vyfouknutí. Každá vzpěra může být uzamknuta v pozici tak, aby kostra draka zůstala pevná. Je to výborná prevence nechtěné vypuštění výztuhy.

Předčtěte si uživatelský manuál - Klikněte zde

Specifikace

Kite hrazda:
Není zahrnuto
Kite šňůry:
4 šňůry
Styl jízdy:
Freestyle, Ježdění ve vlnách
Kite pumpa:
není zahrnuto
Včetně příslušenství:
Taška
Ukázat vše

SkatePro