Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Segway MiniLite

(2)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit

Popis

Tato e-dvoukolka MiniLITE je elektrické vozítko od společnosti Segway. Jedná se o verzi pro menší jezdce od 6 let. Nabízí hned několik podobných funkcí jako MiniPRO, ale v menším, dětským potřebám upraveném provedení.

MiniLITE je dětská e-dvoukolka, se kterou si děti užijí spoustu legrace. Díky vlastnostem, jako je až 200 micro seřízení za sekundu, snadná detekce jezdce a možnost kombinace s aplikací, je tento model od Segway dokonalé potěšení z jízdy pro každého menšího jezdce. Tyto funkce totiž umožní dítěti získat potřebnou důvěru pro rychlé a bezpečné zvládnutí manévrů.

Vozítko se ovládá zejména koleny pomocí tyče, vytvarované dle linií vnitřních stehen. MiniLITE se ovládá jednoduchým náklonem do požadovaného směru jízdy. Tento segboard je vyrobený pro jezdce s hmotností mezi 10 - 80 kg.

Díky spojením s aplikací získáte celou řadu možných kombinací ovládání, které jsou zábavné i informativní. Aplikace jezdci pomůže lépe sledovat jeho progres - např. sledováním uživatelských statistik, a tudíž lépe využívat možnosti vozítka. Aplikace je dostupná jak pro Android, tak pro iOS a poskytuje vám detailní kontrolu mnoha různých funkcí jako je barva LED a stav baterie. S aplikací můžete také aktivovat alarm vozítka, který vás upozorní, pokud se někdo pokusí zmizet s vaším milovavým strojem.

Materiály, které byly při výrobě použity, byly vybrány pro jejich nízkou hmotnost a strukturální pevnost a odolnost. Jedná se mimojiné o magnézium, titan, karbon a hliník.

Specifikace:

  • Motor: 2 x 350 watt nominal
  • Kompatibilní se smartphony s Androidem i iOs
  • Max. rychlost: 16 km/h
  • Přibližný dojezd: 18 km
  • Maximální rychlost: 15°
  • Max uživatelská hmotnost: 80 kg
  • Přibližný čas nabití: 3 hodiny
  • Hmotnost: 12,5 kg
  • Rozměry: D:263 mm x Š: 590 mm x V: 590 mm

Poznámka:

Silniční pravidla používání elektrických rekreačních pravidel se liší stát od státu. Žádáme vás ověřit si specifická pravidla, která jsou uplatňována v dané zemi.

Jelikož longboard Inboard M1 je elektrické vozidlo, doporučujeme ho používat pouze v suchých podmínkách a vyhýbat se písečným a prašným cestám.

Specifikace

Typ zástrčky:
EU
Ukázat vše

recenze   (2)

Segway MiniLite jest super! Mój 10 letni syn jest zachwycony. Na razie jeździ w domu i czeka na lepszą pogodę. Zakup bez żadnych problemów, bardzo szybka dostawa! Towar idealny! POLECAM!!!!
Joanna Chwaszcz (Lublin)
05. 01. 2019
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 2 recenzí
SkatePro