Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Spirit Dámské Snowboard Bindings

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Switchback Spirit Dámské je vázání na snowboard určené na freestyle které je vhodné pro začátečníky, středně pokročilé a pokročilé. Pokud rádi provádíte triky na svém snowboardu, tato vázání Switchback budou skvělou volbou. Středně vysoká patka vám poskytne velmi vyváženou podporu a stabilitu. Se standardním montážním systémem 4x4 a 2x4 získáte různé možnosti nastavení, které si můžete vybrat na základě vašich preferencí.

  • Popruhy Miller TPU se přizpůsobí tvaru každé boty, aby vám skvěle padly a zabránily tlakovým bodům pomocí ergonomicky tvarovaných popruhů - rychlý a snadný vstup s odolnými a lehkými hliníkovými ráčnami.
  • Hliníkové ráčny jsou lehké a odolné.
  • Midback Highback je flexibilní a odpustí i drobné chyby, což zajístí stabilní skoky - jsou také ideální pro jezdce menšího vzrůstu.

Specifikace

Flex:
Měkký (soft)
Extra Funkce:
Miller Strap, 100% Toolless Adjustment, Fixed Padding
System vázání:
Standard (4x4), 2 x 4
Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí, Pokročilí
Styl jízdy:
Freestyle
Hi Back výška:
Střední „Hi-back“
Určení:
Pro ženy
Ukázat vše

recenze   (2)

Nichts zu mekern. Ist bequem und passt optisch super zum Bataleon Spirit board. Die Bindung ist einfach zu montieren und man kann alles einstellen auf die Schuhgrösse. Das Highback ist gut eingestellt, so dass es mir leichter fällt in der richtigen Position auf meinem Brett zu stehen, heisst es vereinfacht in die Knie gehen und doch über dem Board bleiben. Vorher war ich immer ein bisschen "Popo hinten raus" unterwegs haha
Marilena Pisaniello (Luzern)
09. 02. 2021
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 2 recenzí
SkatePro