Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Twin Skin Speedmax IFP 18/19 Běžky S Tulením Pásem

(1)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Běžecké lyže na klasiku Speedmax jsou klasické běžky té nejvyšší kvality. V jejich stoupací komoře najdete spolehlivé a výkonné dvojité stoupací pásy značky Fisher ze 100% mohéru. A to kromě jiného znamená, že není nutné aplikovat stoupací vosk — mohérové pásy se postarají o přesný a výkonný odraz.

Běžky na klasiku Twin Skin Speedmax jsou tak dobré, jak si jen umíte představit — a v případě běžek Fischer to znamená extra kvalitní a výkonný výsledek. Tyto běžky jsou pro zkušené výkonnostní běžce na lyžích, kteří jezdí na rychlost a na vítězství.

Tyto běžky již mají namontované desky pod vázání IFP (Integrated Fixation Plates), určené pro vázání Turnamic. Vezměte prosím na vědomí, že na tyto běžky nelze namontovat jiné vázání než Turnamic.

Jsou designované s camberem Classic 902. Tento typ prohnutí běžky zaručuje znatelně méně tlaku na oblast špičky a patky lyží. Jejich skluznice se strukturou DTG World Cup Plus Coarse je ideální struktura pro zrnitý a vlhký sníh při teplotách 0° Celsia a výš.

Skluznice také pracuje s technologií Cold Base, která skluznici těchto klasických běžek dává potřebné vlastnosti, aby dobře absorbovala skluzný vosk, a poskytla vám tudíž nejlepší možný skluz.

Multiaxialní karbonová vlákna ve špičce a patce kombinují tuhost s nízkou hmotností. Tato vlákna, spolu s karbonovým jádrem Air HM Carbon, tvoří výkonný celek pro vaše závodní ambice.

Doporučováno: Zvolte běžky, které odpovídají hmotnosti lyžaře + délku lyží přibližně o 25 cm delší, než je výška postavy lyžaře.

Délka lyže = hmotnost lyžaře:
197 cm, střední flex = 60-74 kg
202 cm, střední flex = 70-84 kg
202 cm, tuhý flex = 80-90+ kg
207 cm, střední flex = 75-90+ kg
207cm, tuhý flex = 85-90+ kg

Specifikace

Vázání:
Není zahrnuto
Typ skluznice:
Skin/pás, Fischer Pre-Wax (navoskováno)
Mazání lyží:
Wax free / nemazací
Hmotnost lyží:
1080
Kompatibilní systém vázání:
Turnamic
Konstrukce lyže:
Classic 902
Typ lyže:
Klasika
Flex lyže:
Střední (medium), Tvrdý (hard) / Stiff
Vykrojení lyže:
41/44/44mm
Předmontovaná deska:
IFP Turnamic Plate

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (1)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (1 recenzí)

SkatePro