Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
Db

Douchebags The Hugger 30L Jon Olsson Limited Edition

(8)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

The Douchebag v oblíbené limitované edici Jona Olssona.

Hugger je kombinací moderního batohu a tradiční tašky, což z něj dělá multifunkční jednotku, která se hodí stejně dobře do města jako na cesty za dobrodružstvím.

  • Pouzdro na notebook : Je vybaveno ochranným pouzdrem, které je určeno pro notebooky do velikosti 17''. Notebook je zajištěn pěnou EVA a polyethylenovou deskou pro maximální ochranu.
  • Ramenní systém: Díky dvěma ramenním popruhům funguje batoh The Hugger jako batoh, kdykoli je potřeba.
  • Žebrová klec: 8 samostatných žeber z ABS a polyethylenová zadní a spodní ochranná deska zajišťují skvělou ochranu vybavení.
  • Systém zavěšení: Hák na batoh je vybaven systémem pro zavěšení batohu na batoh: Systém Hookup plně integruje batoh The Hugger s batohem The Douchebag, čímž se z obou výrobků stává jeden celek.
  • Lehká konstrukce: Pouze 1,2 kg
  • SchválenoIATA jako kabinové zavazadlo.

Od stejné značky

Ukázat vše

recenze   (8)

Richtig Nices Produkt ! Lieferung war problemlos und kam am gewünschten Termin an. Werd aufjedenfall weiterhin auf dieser Seite shoppen.
N. Jllig (Münsingen)
10. 08. 2017
Hodnocení: 5 5!
Hallo zusammen, erst mal großes Lob für die schnelle und problemlose Bearbeitung! Bin sehr zufrieden mit dem Produkt und war erstaunt das Ihr das noch gehabt because ziemlich schnell ausverkauft überall. Alles in allem Mega zufrieden! Danke dafür
Julian G. (Tuttlingen)
03. 08. 2017
Hodnocení: 5 5!
Ukaž mi 8 recenzí
SkatePro