Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

X Tony Hawk Nickel Limited Edition Cruiser Board

(2)
Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Na vývoji této série Penny Cruiser boardů se podílely dvě významné organizace, které zasvětily svoje působení propagaci skatingu pro každého. Jde o organizaci "Penny For A Purpose" a nadaci Tony Hawk foundation.

Penny For a Purpose říká: "Naším cílem je stát se partnery neziskových organizací a známých umělců a s jejich pomocí zvýšit komunitní povědomí, podporovat jejich projekty a skrz skateboarding posílit naději mladých lidí po celém světě."

Tony Hawk Foundation říká: "Naším cílem je postavit veřejné skate parky v chudších oblastech a - a to především - poskytnout potřebné zdroje komunitám a skupinám, které se zasazují o zřízení skate parků v jejich okolí."

Tento penny board je vyzdoben grafikou Full Skull od renomované značky Birdhouse Tonyho Hawka s grafikou birdhouse/penny na griptapu.

Tyto plastové cruiser boardy se poprvé objevily v polovině 70. let. V té době byly penny boardy tvarované pomocí vstřikování plastu těmi nejlepšími a nejstylovějšími prkny na trhu. Pennyboardy dovolují ostré otáčky i na malém prostoru, a tak se hodí hlavně pro jízdu po městě. Tato malá prkna se vám navíc doma nebudou nikde plést pod nohy.

Specifikace

Materiál desky:
Vstřikovaný nylon
Délka desky:
27" (68.6cm)
Šířka desky:
7.5" (19.1cm)
Průměr kolečka:
59mm
Hmotnost:
2550g
Vlastnosti desky:
Kicktail
Šířka kolečka:
45 mm
Tvrdost koleček:
78A
Klasifikace a přesnost ložisek:
ABEC-7
Šířka hangeru:
100mm (4")
Griptape:
Není zahrnuto
Ukázat vše

recenze   (2)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (2 recenzí)

SkatePro