Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

X Naruto Leaf Village Skate Deska

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Připravte se na to, že budete drtit ulice s tou nejdrsnější deskou ve městě - Hydroponic X Naruto Leaf Village Skateboard Deck. Tato epická spolupráce spojuje to nejlepší ze skateboardingu a anime a nabízí exkluzivní design, díky kterému budete ve skateparku vyčnívat.

Tento deck, precizně vyrobený, se může pochlubit vysoce kvalitní konstrukcí z prvotřídních materiálů. Jeho 14palcový (35,6cm) rozvor poskytuje optimální stabilitu a kontrolu, což zaručuje hladkou jízdu pokaždé, když vyjedete na chodník.

Konkávní konstrukce paluby dodává další úroveň kontroly, což vám umožní snadno provádět šílené triky a salta. Epoxidová konstrukce navíc zajišťuje dlouhodobou odolnost, takže můžete tvrdě drtit bez obav z poškození.

Co tuto palubu odlišuje od ostatních, je jedinečný design inspirovaný legendárním anime seriálem Naruto. Hrdě reprezentujte vesnici Hidden Leaf Village, když se budete prohánět ulicemi a přenášet ducha svých oblíbených nindža bojovníků. Je to dokonalý deck pro každého fanouška Naruta nebo skateboardistu, který chce své jízdě dodat trochu anime atmosféry.

Nenechte si ujít tuto epickou spolupráci a pořiďte si skateboardovou palubu Hydroponic X Naruto Leaf Village ještě dnes! Uvolněte v sobě nindžu a stylově dobývejte beton.

Specifikace

Šířka desky:
8" (20.3cm)
Délka desky:
31.5" (80cm)
Rozvor mezi kolečky:
14" (35.6cm)
Materiál desky:
Javorové dřevo Hard Rock, 7-vrstvý
Další materiály:
Epoxid
Konkáva:
Hluboká

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro