Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Killer Plates

(2)
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Talíře Roll-Line Killer pro kolečkové brusle jsou bezkonkurenční volbou, pokud chcete vylepšit své talíře pro derby na lehkou a vysoce ovladatelnou sadu. Základna je vyrobena ze speciální lehké hliníkové slitiny a trucky jsou vyrobeny z oceli. Celá konstrukce je založena na konstrukci s křížovými výztuhami, která zajišťuje vynikající tuhost konstrukce při zachování minimální hmotnosti.

Nákladní vozy jsou různě nakloněné, aby se zlepšilo několik bodů. Větší sklon přední nápravy umožňuje bruslaři zahajovat zatáčky s větší lehkostí a menším tlakem. Menší sklon zadní nápravy zlepšuje stabilitu a centrování při zatáčení.

Desky Killer využívají vlastní skvělé polštáře Roll-Lines. Toto nastavení je z výroby dodáváno se střední tvrdostí.

Díky systému nastavení click action nebylo nikdy jednodušší zajistit rovnoměrné napnutí talířů. Matici utahujte, dokud neuslyšíte jasné cvaknutí. Pak jednoduše spočítejte počet cvaknutí, která uslyšíte, dokud vozíky nesedí přesně tam, kde je chcete mít - pak už stačí jen zopakovat u druhé desky pro rovnoměrný výsledek. Pro snadnější řízení při jízdě vzad se doporučuje dotáhnout matice zadních čepů o jedno cvaknutí volněji než matice předních vozíků.

Desky se dodávají se zarážkou špičky Ambra Super Professional. Je vyrobena z přírodní gumy a nezanechává stopy na podlaze. Použití přírodního kaučuku navíc zajišťuje vynikající přilnavost při rychlých změnách směru nebo rychlém zastavení.

Tato verze má osy o průměru 8 mm a v úchytech zarážky špičky používá metrický závit.

Veškeré nářadí potřebné k seřízení je součástí úhledné malé brašny na nářadí.

Kompatibilní díly

Najděte produkty kompatibilní s Roll-Line Killer Plates:

Kompatibilní díly
Ukázat vše

recenze   (2)

V češtině nejsou žádné recenze. Zobrazte si recenze v jiném jazyce (2 recenzí)

SkatePro