Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
YGW

Flight Titanium Oversized SCS Řidítka Na Koloběžku

Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Série titanových řidítek od Youth Gone WIld přichází s podobným poměrem pevnosti ku váze jako řidítka ocelová, ale s polovíční molekulární hustotou. Díky tomu jsou titanová řidítka téměř tak lehká jako ta hliníková, ale pevná jako ocelová. Největší výhodou titanu je ale jeho schopnost protažení a vysoké pevnosti v tahu. Díky tomu titanová řidítka pocitově působí extrémně ohebně oproti hliníkovým nebo ocelovým. Navíc to prodlužuje životnost řidítek. Titan se vrátí zpět do původní polohy namísto trvalého ohnutí.

Vzhledem k ceně a mechanickým vlastnostem titanových řidítek bychom je doporučili primárně jezdcům určité úrovně. Jako minimum bychom označili středně pokročilé až profesionální jezdce. Hlavně z toho důvodu, že se mohou rozbít stejně jako řidítka z jiných materiálů, pokud nebudou použitá správně.

Tato řidítka Flight jsou řidítka ve tvaru T s zesilujícími klíny v místě kontaktu dvou trubek. Se svými 763 gramy jsou o trochu lehčí než řidítka Digger. Jsou oversized s vnějším průměrem 35 mm a připravena pro SCS kompresní systém.

Specifikace

Kompatibilní s:
SCS
Koncovky kompatibilní s:
ocelovými
Doporučená velikost objímky:
Quad (čtverná)
Výška řídítek:
660
Šířka řídítek:
660
Material řídítek:
Titan
Vnější průměr řídítek:
35mm (Oversized)
Řídítka vnitřní průměr:
32mm
Hmotnost:
763g
Backsweep:
Ne
SCS Ready:
Ano
Včetně kompresního systému:
Ne
Ukázat vše

SkatePro