Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu
YGW

Digger Oversized SCS Titanium Řidítka Na Koloběžku

Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Série titanových řidítek Youth Gone Wild má podobný poměr tuhosti a hmotnosti jako ocelová řidítka, ale s poloviční molekulární hustotou. Díky tomu jsou titanová řidítka téměř lehká jako hliníková a pevná jako ocelová. Největší výhodou použití titanu je jeho schopnost prodloužení a jeho pevnost v tahu. Díky tomu titanová řidítka přináší pocit extrémní flexibility v porovnání s ocelí nebo hliníkem. Přidává to ale i k odolnosti řidítek. Titan se vrátí zpět do své původní polohy namísto trvalého ohnutí.

Pokud vezmeme v potaz cenu a mechanické vlastnosti titanových řidítek pak je doporučujeme spíše jezdcům určité úrovně. Minimální od středně pokročilých po profesionály. A to z toho důvodu, že se řidítka mohou zlomit stejně jako v případě jiných materiálů pokud nejsou správně použita.

Řidítka Digger jsou vyrobena s designem BMX, který dále zvyšuje odolnost proti tvrdým dopadům a díky tomu jsou odolnější než jiné designy řidítek. Jsou oversized s vnějším průměrem 35 mm s váhou pouhých 777 gramů. Vynikající volba pro jezdce hledající váhu parkových součástí pro streetové sestavy.

Specifikace

Kompatibilní s:
SCS
Koncovky kompatibilní s:
ocelovými
Výška řídítek:
660
Šířka řídítek:
660
Material řídítek:
Titan
Vnější průměr řídítek:
35mm (Oversized)
Řídítka vnitřní průměr:
32mm
Hmotnost:
777g
Backsweep:
Ne
SCS Ready:
Ano
Včetně kompresního systému:
Ne
Ukázat vše

SkatePro