Produkt je vyprodán a neočekává se, že bude znovu na skladě. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Switchblade 2019 Kite

Video
Video
Položka vyprodána. Nelze doručit
Zobrazit podobné produkty

Oblíbené produkty

Popis

Pokud jste již slyšeli o společnosti Cabrinha Kiteboarding, možné jste také slyšeli nadšené ohlasy na jejich kite pro kiteboarding Switchblade. Switchblade je dnes již ikonický model, oceňovaný pro jeho všestrannost - freeriding, cruising, freestyle, wavesurfing, foil boarding a jízda v celé řadě povětrnostních podmínek.

S tažným drakem Switchblade lze snadno nabrat výšku, dokonale dodávat výkon a skvěle stoupat proti větru.

Funkce:

  • 1X Security

Aktivováním bezpečnostního systému 1x Security je tažná síla draka okamžitě uvolněná a kite klesne na hladinu nebo na zem.

  • Dynamic Arc

Kite, který pracuje s touto technologií, se umí vytvarovat dvěmi způsoby. Ve vzduchu má tvar s jedním obloukem, ale když odpočívá na hladině, lehce se rozevře pro snadnější opětovné odstartování.

  • High Tenacity Dacron

Materiál, který společnost Cabrinha používá, zlepšuje schopnost draka držet formu neporušenou a také odolává deformacím, způsobeným tlakem vzduchu. Dále snižuje celkové prodloužení pro přesnější a převídatelnější tažné draky.

  • Power Control

Každá “pig tail” koncovka na tažných šňůrách má tři pozice dle výkonu, jaký je zrovna zapotřebí. Prostřední pozice je továrně nastavená/doporučovaná. Pokud zvolíte uzel nejblíže ke kitu, získáte víc výkonu. Naopak uzel blíže k jezdci znamená menší výkon.

  • Pure Profile Panels

Designéři z týmu Cabrinha stategicky umístili jednotlivé panely, aby postavili kite s čistým a stabilním aerodynamickým profilem. Také tím zlepšili výkon, účinnost a rozsah možného použití svých kitů.

  • Skeletal Frame

Tato technologie zabezpečuje strukturu tažného draka v akci a zaručuje jeho stabilitu. Také usnadňuje opětovný start.

  • Sprint System W/ Airlock

Tento široký Airlock systém umožňuje rychlé nafouknutí a po akci také rychlé vyfouknutí. Každá výztuha může být uzamknuta v pozici tak, aby kostra draka zůstala pevná. Tento systém také izoluje omylem nebo nehodou vypuštěnou výztuhu od zbytku draka.

Předčtěte si uživatelský manuál - klikněte zde

Kompatibilní díly

Najděte produkty kompatibilní s Cabrinha Switchblade 2019 Kite:

Kompatibilní díly

Specifikace

Kite hrazda:
Není zahrnuto
Kite šňůry:
4 šňůry
Styl jízdy:
Jízda na foilu, Freeride, Freestyle, Ježdění ve vlnách
Ukázat vše

SkatePro