Veselé Velikonoce!
1 = 1 Velikonoční Kampaň  -  Klikněte zde
×
Menu

Wakeboard Set

Popis

Získejte dokonalý zážitek z wakeboardingu s naším komplexním balíčkem Wakeboard Package. Ať už dáváte přednost lanovému parku, nebo se necháváte táhnout lodí, tento balíček obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli s jistotou vyrazit na vodu.

Náš wakeboardový balíček obsahuje:

  • Wakeboard: Na výběr máte wakeboardy špičkové kvality, které jsou určeny jak pro lanové parky, tak pro tažení lodí, což zaručuje hladkou a zábavnou jízdu.
  • Vázání na wakeboard: S naší nabídkou wakeboardových vázání získáte jedinečnou kontrolu a pohodlí. Náš vybraný sortiment zaručuje bezpečné a na míru šité uchycení pro každého jezdce.
  • Přilba pro vodní sporty (volitelně): S naší volitelnou helmou pro vodní sporty upřednostníte svou bezpečnost. Je navržena tak, aby poskytovala ochranu proti nárazu a zároveň umožňovala prodyšnost, což zaručuje bezstarostné ježdění na wakeboardu.
  • Nárazová vesta pro wakeboarding (volitelná): Vylepšete svou bezpečnostní výbavu o nárazovou vestu speciálně navrženou pro wakeboarding. Užívejte si vodu s klidem a jistotou, že budete chráněni před pády.

Rozhodnete-li se pro náš balíček pro wakeboard, nejenže ušetříte peníze v porovnání s nákupem každé položky zvlášť, ale také si užijete pohodlí, protože budete mít všechnu základní výbavu od špičkových značek v jednom výhodném balíčku. Nedovolte, aby vás nekompletní výbava brzdila. Objednejte si svůj wakeboardový balíček ještě dnes a odemkněte plný potenciál svých wakeboardových dobrodružství!

Ukázat vše

recenze   (1)

Questo set ne vale la pena per il prezzo e la buona marca
Adriano Caimi (Capolago)
17. 09. 2022
Hodnocení: 5 5!
SkatePro