×
Menu

North x William Holm Favs Balík

Popis

Ušetřete až 30% na vlastní koloběžku a získejte zdarma tričko SkatePro s balíčkem North x William Holm Favs!

Balíček North x William Holm Favs Package je kolekce nejkvalitnějších dílů pro stunt koloběžky, které vybral nikdo jiný než náš týmový jezdec William Holm. Tento balíček, vytvořený pro ty nejnáročnější jezdce, přináší ty nejlepší komponenty od značky North Scooters, kterou si oblíbili jezdci po celém světě. Sestavte si z těchto dílů vlastní sestavu:

  • North Horizon 6,2" G2 deck: Je navržena pro jízdu v ulicích s dostatečným prostorem pro nohy a zkonstruována tak, aby splňovala požadavky koloběžkové scény. Vyberte si z různých délek a užijte si pevnost 3D kované hlavové trubky.
  • ŘídítkaNorth Campus SCS G1 nebo G2: Tato T-bars jsou silná a připravená pro SCS bez jakýchkoli úprav, aby vydržela i ty nejnáročnější shreddingové jízdy.
  • Objímka North Profile SCS: Tato ultra elegantní čtyřpístková objímka je určena pro náročný shredding a umožňuje pevné uchycení kompresního systému koloběžky.
  • VidliceNorth LH G1 a G2: Hliníkové jednodílné vidlice kompatibilní s průměry koleček od 110 mm do 120 mm.
  • KolaNorth Signal G1 & G2 nebo kola North Fullcore G1 & G2: Vyzkoušejte nízkou hmotnost, odolnost a vynikající trakci pro všechny vaše triky, ať už na ulici nebo ve skateparku.
  • GripyNorth Industry & Essential: V těchto super příjemných gripech najdete dokonalou rovnováhu mezi měkkostí a odolností.
  • SkatePro Scooter griptape nebo North Scooter griptape: S těmito griptapy dostupnými v různých barvách dosáhnete perfektního gripu pro své triky.

Nejenže na těchto špičkových dílech pro koloběžky ušetříte až 30 %, ale navíc získáte tričko SkatePro ZDARMA, protože proč nereprezentovat svůj oblíbený skateshop stylově?

Díky možnosti nechat si koloběžku bez problémů sestavit našimi odborníky nebylo nikdy jednodušší si koloběžku svých snů sestavit. Tak proč čekat? Ponořte se do světa koloběžkových dílů profesionální kvality s balíčkem North x William Holm Favs ještě dnes!

Ukázat vše

SkatePro