×
Menu

Longway Trick Scooter 6-12y Package

Popis

Představujeme kompletní sadu Longway Adam Trick Scooter - dokonalý set pro začínající jezdce a začátečníky, kteří chtějí začít svou cestu do vzrušujícího světa kaskadérských koloběžek. Tento komplexní balíček obsahuje nejen vysoce výkonnou koloběžku Longway Adam Trick Scooter, ale také nezbytné bezpečnostní vybavení, včetně přilby Hangup a ochranné sady Hangup.

Koloběžka Longway Adam Trick Scooter je navržena s ohledem na přesnost a odolnost a je určena pro začátečníky. Její lehká a přitom robustní konstrukce poskytuje optimální kontrolu a ovladatelnost, takže jezdci mohou s jistotou zvládat triky a kaskadérské kousky. Vyztužená paluba a citlivá T-bar zajišťují plynulou jízdu, takže je ideální volbou pro ty, kteří s koloběžkami teprve začínají.

Bezpečnost je nejdůležitější a přilba Hangup je tu proto, aby jezdce chránila při překonávání jejich hranic. Tato elegantní a pohodlná přilba má robustní vnější skořepinu a vnitřní pěnové polstrování, které nabízí vynikající ochranu před nárazy. Díky nastavitelnému pásku pod bradou a ventilaci pro větší pohodlí poskytuje přilba Hangup bezpečné uchycení, aniž by to bylo na úkor stylu. Ochranná sada Hangup doplňuje balíček o základní ochranné pomůcky pro kolena, lokty a zápěstí.

  • Kompletní balíček přizpůsobený pro začátečníky
  • Longway Adam Trick Scooter pro přesnost a odolnost
  • Přilba Hangup pro vynikající ochranu hlavy
  • Ochranná sada Hangup pro komplexní bezpečnostní výbavu
  • Ideální pro sebevědomé zvládnutí triků a kaskadérských kousků
Ukázat vše

recenze   (1)

Die Größen sind gut erklärt und passt perfekt
Rukiye T. (Böblingen)
14. 04. 2024
Hodnocení: 5 5!
SkatePro