×
Menu

Swix Lyže Wax a Maintenance Set

Popis

Náš balíček vosků a údržby lyží Swix nabízí vše, co potřebujete pro voskování, údržbu a seřízení běžeckých lyží, a to vše na jednom místě. Rozlučte se s nákupem jednotlivých položek a získejte vše potřebné za výhodnější cenu ve srovnání s jednotlivými nákupy.

Balíček obsahuje následující položky:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax: Tento tvrdý odrazový vosk je určen do chladných a zasněžených podmínek a zajišťuje vynikající přilnavost a odraz při bruslení nebo šlapání.
  • Vosk Swix Glide Wax: Vosk Swix Glide Wax: Zvyšte rychlost a výkon svých lyží pomocí našeho odolného kluzného vosku, jehož složení snižuje tření a minimalizuje odpor.
  • Nářadí na běžecké lyžování a vybavení pro údržbu lyží Swix: Převezměte plnou kontrolu nad údržbou svých lyží! Zde si budete moci vybrat jakékoliv nářadí, které potřebujete, včetně voskovací žehličky, krytu gripu, náhradního kotouče, čističe skluzného vosku nebo kartáče.
  • Batoh na běžecké lyže SkatePro: S naší odolnou a prostornou taškou na běžky budete mít své lyže a vybavení na vosk přehledně uspořádané a chráněné.

S balíčkem na vosk a údržbu lyží Swix budete mít vše, co potřebujete k udržení běžeckých lyží ve špičkovém stavu a k zachování hladkého a příjemného lyžování. Zvolte pohodlí, úsporu a optimální výkon lyží - to vše v jednom balíčku.

Ukázat vše

SkatePro