×
Menu

Atomic Classic Junior Cross Country Lyže Set

Popis

Juniorský balíček běžeckých lyží Atomic Classic je skvělý způsob, jak začít s běžeckým lyžováním. Tento balíček obsahuje vše, co vaše dítě potřebuje, aby se mohlo vydat do běžeckých stop, včetně:

  • Běžecké lyže Atomic Classic: Tyto lyže jsou navrženy speciálně pro juniorské lyžaře a nabízejí skvělý poměr výkonu a odolnosti. Jsou vyrobeny s lehkým jádrem, které usnadňuje manévrování, a mají odolnou skluznici, která vydrží roky používání.
  • Vázání Atomic: Toto vázání je kompatibilní s běžeckými lyžemi Atomic Classic a poskytuje bezpečné a pohodlné nošení. Lze je také snadno nastavit, takže vašemu dítěti dokonale padnou.

Do balíčku můžete přidat také následující položky:

  • Běžecké boty Atomic: Tyto boty jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí a podporu juniorským lyžařům.
  • Rukavice nebo palčáky: Rukavice: Dobrý pár rukavic nebo palčáků je nezbytný pro to, aby vaše dítě udrželo ruce na trati v teple. Nabízíme celou řadu rukavic a palčáků, které se skvěle hodí na běžecké lyžování, a všechny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které udrží ruce vašeho dítěte v teple a suchu.
  • Vak na lyže SkatePro pro běžecké lyže: Vak na lyže je skvělý způsob, jak chránit lyže před poškozením, když je zrovna nepoužíváte. Nabízíme celou řadu vaků na lyže, které jsou určeny pro běžecké lyže, a všechny jsou vyrobeny z odolných materiálů, které vydrží dlouhá léta.

Juniorský balíček běžeckých lyží Atomic Classic je ideální způsob, jak začít s běžeckým lyžováním u vašeho dítěte. Díky tomu, že v jednom balíčku je vše, co potřebují, si můžete být jisti, že budou mít vše, co potřebují, aby se na tratích skvěle bavily.

Ukázat vše

SkatePro